Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καλύτερα δεν γίνεται - Γερμανού: «Είναι λάθος να λες ότι η ζωή μόνο με παιδί έχει λόγο και σκοπό»

Η τοποθέτηση της για το σεξιστικό βίντεο για το συνέδριο γονιμότητας

Καλύτερα δεν γίνεται - Γερμανού: «Είναι λάθος να λες ότι η ζωή μόνο με παιδί έχει λόγο και σκοπό»
News 13.06.2021 14:28
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε και στον αέρα της εκπομπής της Καλύτερα δεν γίνεται να τοποθετηθεί σχετικά με το βίντεο για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας. που έχει προκαλέσει οργή και πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Στο εν λόγω βίντεο - διαφημιστικό σποτ, η γυναίκα παρουσιάζεται ως ένα κομμάτι μιας αναπαραγωγικής διαδικασίας με επιπτώσεις στη «δημοσιονομική» πολιτική μιας χώρας, χωρίς το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης.

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού

«Θα συμφωνήσω απόλυτα με ότι έχει να κάνει με το θέμα της ενημέρωσης. Κάθε άνθρωπος, δεν θα σταθώ στο αν είναι γυναίκα ή άνδρας, έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές του. Ως εκεί πάμε καλά».

Με ξένισε εκείνο το ότι «όταν έκανα παιδί κατάλαβα ότι η ζωή μου τότε ξεκίνησε». Γιατί εκείνη τη στιγμή σε βλέπουν κάποιες γυναίκες οι οποίες: α) Προσπαθούν να κάνουν παιδί και δεν μπορούν. Άρα εκείνη τη στιγμή παίρνεις το αλάτι και τους το ρίχνεις στην πληγή με τα κιλά.

«Εσύ δεν μπορείς να κάνεις παιδί, άρα δεν έχει νόημα η ζωή σου». β) Κάποιες γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν παιδί και θεωρούν ότι η ζωή τους έχει νόημα και χωρίς την ύπαρξη ενός παιδιού.Σε κάθε περίπτωση είναι λάθος το να λες ότι η ζωή μόνο με ένα παιδί έχει λόγο και σκοπό», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, ενώ πρόβαλλε και απόσπασμα από την απάντηση της γυναίκας που έγραψε το κείμενο του βίντεο.

Η ανάρτηση που είχε κάνει για το βίντεο η Ναταλία Γερμανού λίγο νωρίτερα

«Α δεν θα πάω σήμερα εκπομπή. Θα κάτσω να σκεφτώ πολύ σοβαρά «τι έκανα λάθος» γιατί «πέρασαν τα χρόνια και δούλευα» και «δεν βοήθησα την υπογεννητικότητα». Άσχετοι άνθρωποι οργανώνουν συνέδρια για σοβαρά θέματα με λάθος τρόπο» μοιράστηκε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ναταλία Γερμανού για συνέδριο γονιμότητας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το πρόσωπο «έκλεψε» από την Γερμανού για την νέα της εκπομπή

Γερμανού για Λατινοπούλου: «Έχει κάθε δικαίωμα να είναι περιποιημένη, αυτό που δεν έχει είναι...»

Share