Θρήνος - Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου

Σύζυγος του Θοδωρή Κατσαφάδου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον χώρο της υποκριτικής, καθώς έγινε γνωστό πως έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου, η οποία έχει παίξει σε πολλά τηλεοπτικά σήριαλ και ακόμα περισσότερες θεατρικές παραστάσεις.

Μάλιστα, ήταν παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο, με τον οποίος απέκτησαν μαζί την κόρη τους Μαριλού Κατσαφάδου που επίσης ασχολείται με την υποκριτική.

Η ανακοίνωση του θανάτου της Χριστίνας Βαρζοπούλου

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή, ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Μετα το σοκ του χαμού της αγαπημένης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγική αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγάλη αγάπη μας έδενε. Μια από τις πρώτες συζύγους μου στο θέατρο…

Καλο ταξίδι Χριστινάκι και κουράγιο στον Θόδωρο και την Μαριλου….Μαζί με αυτό το νεο ηρθε και το νεο μιας αλλης αποχωρησης που εγινε ομως στις 15 Μαη και την.μαθαμε αργα.. Μια καλη μας συναδελφος,αθόρυβη, που πολυ παιξαμε μαζι και στην Ομαδα θεαμα του Κακλεα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi … Η Ανδρομαχη Γεωργίου…Καλο ταξίδι Μαχη μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χριστίνα Βαρζοπούλου πέθανε

Το βιογραφικό του συζύγου της Χριστίνας Βαρζοπούλου, Θοδωρή Κατσαφάδου

Ξεκίνησε στο Θέατρο Ριάλτο με τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη το 1973, ενώ ακολούθησαν διάφορες θεατρικές δουλειές όπως «Το λιοντάρι το χειμώνα», «Παπαφλέσσας», «Ερωτόκριτος», «Φορτουνάτος», «Φοιτηταί», «Τοπικός Παράγων», «Η τύχη της Μαρούλας», «Κατσούρμπος». Από το 1982 μέχρι το 2008 είναι βασικό στέλεχος του Εθνικού Θεάτρου κι συμμετέχοντας σε διάφορα έργα όπως «Πλούτος», «Αυλή των θαυμάτων», «Κατσούρμπος», Αριστοφάνη «Ειρήνη», Σοφοκλή «Αίας» και άλλα.

Στην τηλεόραση έχει λάβει μέρος σε διάφορες παραγωγές όπως Ανήσυχα Νιάτα την περίοδο 1973-1974, Η μάχη των πελαργών, Το γυμνό κορίτσι, Έξωση, Μη φοβάσαι τη φωτιά. Τηλεοπτικά έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο στις σειρές 10η εντολή, Μαύρα Μεσάνυχτα, Ο 3ος Νόμος και Ου Φονεύσεις.

Τη σεζόν 2010-2011 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην σειρά εποχής Το Νησί υποδυόμενος τον πρόεδρο της Σπιναλόγκας Πέτρο Κοντομάρη. Από το 2011 μέχρι το 2014 ήταν μέρος του βασικού καστ της καθημερινής δραματικής σειράς Κλεμμένα Όνειρα.

Τη σεζόν 2016-2017 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Λευτέρης Παπαπέτρου, Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα. Την σεζόν 2020-2021 πρωταγωνιστεί στη κωμική σειρά Παρουσιάστε, στο ρόλο του ταξίαρχου.