Νίκος Μουτσινάς για την κόρη της Μαρίας Ηλιάκη: «Κουράγιο στο παιδί»

«Το κομμάτι με τη Μαρία να θέλει να κάνει παιδί εγώ το θυμάμαι να συζητιέται»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς για την κόρη της Μαρίας Ηλιάκη: «Κουράγιο στο παιδί»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και τα αποκάλυψε όλα στην Ναταλία Γερμανού.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής αρχικά απάντησε στην ερώτηση της Ναταλίας, αναφορικά με το πως τα καταφέρνει και του έρχονται όλοι οι καλεσμένοι στην εκπομπή.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

«Δεν ξέρω… Ποτέ δεν έχω προσπαθήσει να στριμώξω τον καλεσμένο μου. Ζω τις πιο ευτυχισμένες επαγγελματικές μου στιγμές. Υπάρχει συντονισμός. Σε μας είναι η χαρά και η “βλακεία”.

Η ενέργεια που ξοδεύω εκείνη τη στιγμή είναι μεγάλη. Δουλεύει πολύ όλη η ομάδα. Τηλεόραση δε βλέπω. Τα βιντεάκια τα βλέπω κατευθείαν στην εκπομπή. Είχα κολλήσει φέτος με το Survivor. Eίδα πολύ αλλά το σταμάτησα.

Όταν είμαι μόνος μου είναι το καλύτερό μου. Είμαι μονόχνωτος. Απολαμβάνω πολύ τη μοναξιά μου. Αλλά δεν είμαι μελαγχολικός. Μαζευόμαστε σπίτι μου. Είμαι άνθρωπος του σπιτιού. Δε βγαίνω πολύ έξω.

Το κομμάτι με τη Μαρία να θέλει να κάνει παιδί εγώ το θυμάμαι να συζητιέται. Το είχε στο μυαλό της, της άρεσε το κομμάτι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Όταν έμεινε έγκυος προσπαθούσα να σκεφτώ πώς μπορεί να είναι σαν μάνα, επειδή έχει ξενιτευτεί και την έχω χάσει. Είναι πολύ έτοιμη για τη γνωστή Ελληνίδα μάνα. Κουράγιο στο παιδί. Από τα πιο ωραία νέα που άκουσα».

«Να σου ζήσει κορίτσι μου, όλα τα καλά εύχομαι»

Μαμά για πρώτη φορά έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Ηλιάκη, για την οποία φυσικά έστειλε τις ευχές της κι ο Νίκος Μουτσινάς.

Η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίες.

Το μεσημέρι της Τρίτης, κατά την διάρκεια της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στο ευτυχές αυτό συμβάν με τον ίδιο να στέλνει τις πιο γλυκές ευχές.

Η Βάνια λοιπόν ενημέρωσε τον Νίκο με breaking news για την γέννα και ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Γέννησε ρε, γέννησε η Μαρία! Μαρία, να σου ζήσει κορίτσι μου, όλα τα καλά εύχομαι. Μόνο καλά, μπράβο, τι ωραία!».

Νίκος Μουτσινάς οι ευχές του στην Μαρία Ηλιάκη