Γιάννης Αϊβάζης: Γενέθλια για τον ηθοποιό - Η έκπληξη της Μαρίας Κορινθίου

Πόσο χρονών έγινε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Αϊβάζης: Γενέθλια για τον ηθοποιό - Η έκπληξη της Μαρίας Κορινθίου

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα, 13 Ιουνίου, ο Γιάννη Αϊβάζης, με τον γνωστό ηθοποιό να δέχεται μια γλυκιά έκπληξη από την Μαρία Κορινθίου.

Ο ίδιος που πρόσφατα είχε ένα ατύχημα κλείνει τα 44 χρόνια ζωής και από το πρωί της Κυριακής έχει δεχτεί πλήθος μηνυμάτων και ευχών για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αϊβάζης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια του.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη

Στην λεζάντα έγραψε: «Κάπως έτσι λοιπόν φτάνουμε στα 44!!! 44ων Ιουνίων !!! Με αγάπη , με χαρά , γεμάτος, με μια πανέμορφη οικογένεια και γεμάτος ακόμα δίψα για δημιουργικότητα !!! Το συμπέρασμα είμαι μόνο ένα – ο Χρόνος τελικά μόνο καλό μπορεί μα σου κάνει αρκεί να τον σεβαστείς – Χρόνια μου πολλά και καλά, λοιπόν».

Φυσικά, η αγαπημένη του σύζυγος, Μαρία Κορινθίου του έκανε μία έκπληξη για τα γενέθλιά του. Συγκεκριμέμα, του ετοίμασε μια τούρτα και την μοιράστηκε λίγο αργότερα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Γιάννης Αιβάζης γενέθλια για τον ηθοποιό
Γιάννης Αιβάζης έκπληξη της Μαρίας Κορινθίου

Με δική τους εκπομπή στον ΑΝΤ1 η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αΐβάζης;

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει τη δική της απογευματινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 μαζί με τον αγαπημένο της, Γιάννη ΑΪβάζη.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με την ενίσχυση του προγράμματος του ΑΝΤ1 και δύο από τα ονόματα που «παίζουν» είναι αυτά της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη.

Η ηθοποιός βέβαια εξήγησε πως δεν της έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση λέγοντας: «Ότι ξέρεις, ξέρω».

«Καλώς ή κακώς η τηλεόραση είναι εικόνα, με τα χρόνια θα φανεί η προσωπικότητά σου. Με τα χρόνια και την πορεία που εσύ θα χαράξεις αν θέλεις και θα δείξεις πέντε πράγματα παραπάνω. Όντως με φλερτάρει χρόνια η τηλεόραση για παρουσίαση, από το ξεκίνημά μου. Δεν ήθελα τότε γιατί δεν ήθελα ο κόσμος να με ταυτίσει και να με γνωρίσει πάνω σε αυτό το κομμάτι που δεν είμαι. Δεν είμαι παρουσιάστρια, ηθοποιός είμαι», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Πρόσφατα είδαμε και μία υπέροχη φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου και της κόρης της που έχει μεγαλώσει πολύ. Δείτε τη εδώ.