Ολυμπία Χοψονίδου: «Λιώνει» στην αγκαλιά του Βασίλη Σπανούλη

Η τρυφερή τους φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολυμπία Χοψονίδου: «Λιώνει» στην αγκαλιά του Βασίλη Σπανούλη

Από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ είναι αναντίρρητα η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και έχουν στο πλευρό τους έξι αξιολάτρευτα παιδάκια και παρά τις υποχρεώσεις τους, πάντα βρίσκουν χρόνο να κάνουν πράγματα μαζί.

Η Ολυμπία, ούσα λάτρης των social media, πολλές φορές μοιράζεται με το κοινό της στιγμές από την καθημερινότητα της. Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από πρόσφατη έξοδο με τον αγαπημένο της, όπου την βλέπουμε να κάθεται στα πόδια του και να «λιώνει» στην αγκαλιά του.

Η φωτογραφία της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Ολυμπία Χοψονίδου «Λιώνει» στην αγκαλιά του Βασίλη Σπανούλη

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης η οικογένεια Σπανούλη - Πόσο τους κόστισε η βουτιά

Καραντίνα τέλος, με χιλιάδες Αθηναίους να βγαίνουν στις παραλίες, ανάμεσά τους και η οικογένεια Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μαζί με τη γυναίκα της ζωής του και Σταρ Ελλάς 2006, Ολυμπία Χοψονίδου, είχαν έναν παραπάνω λόγο να ζητούν μια μίνι απόδραση στη θάλασσα, με δεδομένο πως πολύ δύσκολα μπορούν έξι παιδιά να μείνουν σε ένα σπίτι.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Έτσι, λοιπόν, μέσα στη μαζική έξοδο των προηγούμενων ημερών, ο φακός του YOU τούς συνάντησε σε παραλία της Βουλιαγμένης, με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά τους, τον Θανάση, τον Βασίλη, την Αιμιλία και την Αναστασία. Αυτό, βέβαια, συνεπάγεται και πολλά έξοδα αφού μόνο ένα σετ ξαπλώστρες στον Αστέρα κοστίζει 50 ευρώ ενώ για καθένα από τα 4 παιδιά τους χρειάστηκε να πληρώσουν 12,5 ευρώ.

Με λίγα λόγια η βουτιά της περασμένης εβδομάδας κόστισε τουλάχιστον 100 ευρώ!

Γέλια, χαρές, παιχνίδια στο νερό με μπάλα και τα γονίδια είναι ολοφάνερο πως... έκαναν το θαύμα τους, αφού, πέρα από τα χαρακτηριστικά, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο Θανάσης, έχει κληρονομήσει και το ύψος των γονιών του. Ηλιοθεραπεία για την Ολυμπία και κουβεντούλα, παράλληλα με επιτήρηση στα μικρότερα μέλη της οικογένειας, για να μην απομακρυνθούν, με τον Βασίλη Σπανούλη να παρακολουθεί κι εκείνος από απόσταση. «Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο πιο καλά μπορούμε», έχει δηλώσει σχετικά ο πάτερ φαμίλιας, λίγο μετά τον ερχομό της μικρότερης κόρης του, συμπληρώνοντας πως δεν πρόκειται να συνεχίσει το... σερί των παιδιών.

Βασίλης Σπανούλης μπάνιο