Παθιασμένοι από έρωτα η Μαρί Σαντάλ μαζί με τον σύζυγό της

Η φωτογραφία από το καυτό φιλί του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παθιασμένοι από έρωτα η Μαρί Σαντάλ μαζί με τον σύζυγό της

Η Μαρί Σαντάλ μαζί με τον σύζυγό της Παύλο, οι οποίοι είχαν κάνει διακοπές στις εξοχικές Μπαχάμες, παντρεύτηκαν την πρώτη Ιουλίου του 1995 και είναι μαζί 26 χρόνια . Έχουν αποκτήσει μια κόρη και τέσσερις γιους: την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, Αχιλλέας-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Παρόλα αυτά συνεχίζουν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και μας δείχνουν τον έρωτα τους μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε η επιχειρηματίας από τα social media όπου βρίσκονται καθισμένοι στο παγκάκι των ερωτευμένων φιλοτεχνημένο από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Peter Marino και ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί.

Δείτε την φωτογραφία του καυτού φιλιού της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου

Το καυτό φιλί Μαρί Σαντάλ

Ποια είναι όμως η Μαρί Σαντάλ;

Γεννημένη ως Μαρί Σαντάλ Κλέρ Μίλλερ (17 Σεπτεμβρίου 1968) είναι συγγραφέας, εικονογράφος για παιδιά και σχεδιάστρια ενδυμάτων.

Η Μαρί Σαντάλ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1968 στο Λονδίνο, είναι κόρη του Αμερικανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ και της Μαρίας Κλάρας Πεσάντες Μπεσέρρα. Έχει δυο αδελφές, την Πία Χριστίνα και την Νατάσσα Αλεξάνδρα. Φοίτησε στο "The Peak School" του Χονγκ Κονγκ, στο "Le Ros" στην Ελβετία στο "Ecole Active Biling" στο Παρίσι και στο "The Masters School" στην Νέα Υόρκη. Μετά την αποφοίτησή της συνέχισε ανώτερες σπουδές κατά τα έτη 1988-1992 στην Ακαδημία καλών τεχνών της Νέας Υόρκης και το 1994 έλαβε δίπλωμα στην Ιστορία της Τέχνης από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης όπου φοίτησε.

Το 1995 η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον πρώην Διάδοχο της Ελλάδας Παύλο. Στις 22 Μαΐου 1995 πραγματοποιήθηκε η τελετή του Χρίσματος με το οποίο, ασπάσθηκε το ορθόδοξο δόγμα και έλαβε το όνομα "Μαρία". Ο γάμος της με τον πρίγκιπα Παύλο πραγματοποιήθηκε κατά τον ορθόδοξο ελληνικό τυπικό την 1η Ιουλίου 1995 στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α'. Λίγο πριν από του γάμου ασπάσθηκε την ορθοδοξία και έλαβε το όνομα Μαρία.

Η Μαρί Σαντάλ
πορτραίτο Μαρί Σαντάλ