Κωσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το δείπνο σε διάσημο εστιατόριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίους μήνες είναι φουλ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μετά τα δημοσιεύματα μάλιστα που τους θέλουν εδώ και αρκετό καιρό να συγκατοικούν στο σπίτι του επιχειρηματία στην Γλυφάδα, έκαναν ακόμη ένα μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να γνωρίσει τον σύντροφό της στην οικογένεια της. Για το λόγο αυτό λοιπόν ταξίδεψαν στην πανέμορφη Ρόδο, τόπο καταγωγής της, κάνοντας διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού επιστρέφει στην τηλεόραση,

Η εκπομπή Happy Day μάλιστα αποκάλυψε πως το ζευγάρι ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στην Ρόδο για να γνωρίσει τους γονείς της ο επιχειρηματίας και από κοντά. Ενώ, πρόβαλλαν μερικές φωτογραφίες της Κωνσταντίνας και του Βασίλη μέσα από το αεροπλάνο στην πτήση για το νησί.

Ρομαντικό δείπνο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην θάλασσα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το πρώτο τους γεύμα την θάλασσα μετά από 6 μήνες απόλαυσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρέα φυσικά με τον αγαπημένo της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ και μιας και σήμερα η εστίαση άνοιξε, αποφάσισαν να βγουν και να απολαύσουν τον καφέ και το φαγητό τους έξω.

Αφού πρώτα πήγαν σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, αμέσως μετά απόλαυσαν ένα γεύμα με θέα την θάλασσα και φυσικά η παρουσιάστρια μοιράστηκε τα στιγμιότυπα αυτά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλο Ρομαντικό δείπνο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο