Ματίνα Παγώνη: Η απίστευτη αντίδραση της όταν είδε τον Τάκη Ζαχαράτο να την μιμείται

«Γενικά στη ζωή μου δεν δίνω σημασία στα σχόλια, γιατί αν ασχολείσαι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ματίνα Παγώνη: Η απίστευτη αντίδραση της όταν είδε τον Τάκη Ζαχαράτο να την μιμείται

Πρεμιέρα έκαναν στο θέατρο «Άλσος» ο Τάκης Ζαχαράτος και η Άντζελα Δημητρίου στη σατιρική, μουσικοθεατρική παράσταση «Πάμε γι’ άλλα». Οι κάμερες ήταν εκεί και εντόπισαν τους επώνυμους που παρακολουθήσαν το σόου. Το παρών έδωσε και η Ματίνα Παγώνη, που μιμείται σε act του ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Το πρωί της Δευτέρας 14/6 η λοιμωξιομόγος βρέθηκε στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη και ρωτήθηκε αν ο καλλιτέχνης την φέρνει σε δύσκολη θέση με τις μιμήσεις του. Όπως λοιπόν είπε πριν πάει στην παράσταση είχε μια πολύ δύσκολη μέρα και όταν βρέθηκε εκεί είχε ηρεμήσει και είχε χαλαρώσει.

«Εμένα μου αρέσει το χιούμορ. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Γενικά στη ζωή μου δεν δίνω σημασία στα σχόλια, γιατί αν ασχολείσαι με τα σχόλια μπαίνεις και εσύ σε αυτό το τρυπάκι. Δεν με έφερε καθόλου σε δύσκολη θέση.

Ο Ζαχαράτος είναι ένας καλλιτέχνης, φοβερός μίμος και άριστος στη δουλειά του. Έχει φοβερό χιούμορ και όταν αναλαμβάνει μια παράσταση είναι φοβερή. Μιμείται τους πάντες με τον ωραίο τρόπο που σε κάνει και γελάς, διασκεδάζεις και αισθάνεσαι άνετα», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη για τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος έχει μιμηθεί απίστευτα και παίκτες του Survivor 4.

Θαυμαστής της Ματίνας Παγώνη έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού και της το αφιέρωσε

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία με έναν θαυμαστή της Ματίνας Παγώνη, ο οποίος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για χάρη της!

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου και όπως βλέπουμε, ο εν λόγω κύριος εμβιολάστηκε και το αφιέρωσε στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, με την οποία δηλώνει μάλιστα ερωτευμένος!

Ειδικότερα, ο ίδιος κρατά στα χέρια του ένα χαρτί που γράφει χαρακτηριστικά: «Κυρία Παγώνη. Εμβολιάστηκα για σένα γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί του» μαζί φυσικά με τρεις καρδούλες.