Ράνια Καραγιάννη: Μεταμορφώθηκε η πρώην παίκτρια του Big Brother - Άλλο πρόσωπο

Ράνια, εσύ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ράνια Καραγιάννη: Μεταμορφώθηκε η πρώην παίκτρια του Big Brother - Άλλο πρόσωπο

Η 28χρονη Ράνια Καραγιάννη που γνωρίσαμε ως «αγρότισσα» μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη, έχει κάνει τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η νεαρή παίκτρια του «Μεγάλου Αδερφού» που από την πρώτη στιγμή έκανε εντύπωση με την εμφάνισή της και με τα.. ολόγυμνα πλάνα της, σήμερα εξακολουθεί να τραβά τα βλέμματα, έχοντας προβεί ωστόσο σε μεγάλες αλλαγές.

Όπως προδίδουν οι νέες της φωτογραφίες, η Ράνια προχώρησε σε νέες αισθητικές παρεμβάσεις ενισχύοντας λίγο περισσότερο τα χείλη της, ενώ υπάρχουν και σχόλια που τη θέλουν να έχει πει το «ναι» σε νέα πλαστική στο στήθ0ς.

Η ίδια, έκοψε αρκετά το μήκος των μαλλιών της, τα οποία έχει σκουρήνει αρκετά, τολμώντας μια πολύ πιο silver απόχρωση του ξανθού.

Η... νέα Ράνια Καραγιάννη

Ράνια Καραγιάννη

Ράνια Καραγιάννη Big Brother

Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της Ράνιας

Η αγρότισσα από την πρώτη μέρα του Big Brother ξεκαθάρισε πως είναι σε σχέση και ερωτευμένη και δεν ψάχνει για τον έρωτα μέσα στο παιχνίδι διότι αυτόν τον έχει ήδη βρει στο πρόσωπο ενός μεγαλύτερού της άνδρα!

Συγκεκριμένα η Ράνια Καραγιάννη είναι 28 ετών και ο σύντροφός της, μέσα από τις φωτογραφίες που μας έφερε η εκπομπή GR Xpress στην δημοσιότητα, είναι γύρω στα 45 με 50! Μιλάμε δηλαδή για περίπου 20 χρόνια διαφορά!

Η ίδια η Ράνια έχει δηλώσει μέσα στο παιχνίδι πως θέλει μαζί του να κάνει 6 παιδιά! Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο σύντροφός της έχει ήδη ένα παιδί από προηγούμενη σχέση του, το οποίο και η παίκτρια του Big Brother υπερλατρεύει!

Δείτε τον σύντροφο της Ράνιας στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, στο τέλος του ριάλιτι η ίδια ανακοίνωσε πως έχει χωρίσει!