Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον ερχομό της κόρης της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει η Νάντια Μπουλέ, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, καθώς θα υποδεχτεί στον κόσμο το παιδάκι της, την αγαπημένη της κορούλα. Μάλιστα, λίγες εβδομάδες πριν την γέννα, έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Μέσα από ένα Insta story που δημοσίευσε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με το όνομα, WellB by Nadia Boule, αποκάλυψε ότι άλλαξε γνώμη και αντί για ταπετσαρία τελικά έβαλε μερικά minimal αυτοκόλλητα στον τοίχο.

Μπορεί η Νάντια Μπουλέ να περιμένει κοριτσάκι, όμως όπως βλέπουμε μέχρι στιγμής έχει επιλέξει ουδέτερα χρώματα.

Η ηθοποιός - τραγουδίστρια, ανυπομονεί να κρατήσει το κοριτσάκι της στην αγκαλιά της, όμως μέχρι τότε αποκάλυψε τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν.

Νάντια Μπουλέ παιδικό δωμάτιο

«Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος»

«Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα και κανένα λόγο να το σκεφτώ. Επειδή από μικρή είχα γυναικολογικά θέματα είχα την πεποίθηση ότι μπορεί να μην έρθει αυτό στην ζωή μου. Έστειλα τον Γιώργο να πάρει τεστ για να δούμε τι γίνεται, μέσα μου έλεγα ότι αποκλείεται δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας. Δεν το πίστευε ούτε αυτός και πήραμε και δεύτερο τεστ, πήραμε και τον γιατρό και μας το επιβεβαίωσε.

Έπαθα σοκ όταν το έμαθα, η ιστορία της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική εγώ επειδή δεν το είχα προγραμματίσει σοκαρίστηκα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα αλλάξει τελείως η καθημερινότητα μου, η χαρά ήρθε αργότερα. Την πρώτη εβδομάδα δεν του μίλαγα του Γιώργου, το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν ούτε στις οικογένειες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

«Ο Γιώργος ασχολείται γενικά με τον χώρο, με μουσικά φεστιβάλ, παραγωγή θεατρικών παραστάσεων κάνει πάρα πολλά. Γνωριστήκαμε στην δουλειά το 2010 σε ένα πάρτι που είχε γίνει και μας γνώρισε κοινή γνωστή για δουλειά. Κανονίσαμε επαγγελματικό ραντεβού και ξεκίνησε μια συνεργασία, 11 χρόνια πριν…

Δέσαμε πολύ γρήγορα σαν παρέα και σαν φίλοι, ένιωθα ότι τον ήξερα καιρό, εκεί στα 5 χρόνια όλο αυτό τούμπαρε. Εκτίμησε αρετές και χαρακτηριστικά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, με γοήτευαν πιο ανώριμοι άνθρωποι οπότε σε αυτό το διάστημα που εγώ άλλαξα, συνειδητοποίησα ότι έχω δίπλα μου αυτόν που θέλω. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που μας συνδέουν τόσα πράγματα, ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν όλα τόσα ανοιχτά και καθαρά όλα…», είπε στη συνέχεια για τον σύντροφό της.