Survivor 4: Η Νικολέττα απαντάει για την Μαριάνθη - «Είχε πιάσει στο στόμα τη δουλειά μου»

«Το λέω και ανατριχιάζω αλλά σε καμία περίπτωση....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Νικολέττα απαντάει για την Μαριάνθη - «Είχε πιάσει στο στόμα τη δουλειά μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, βρέθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία σχολίασε όλες τις εξελίξεις γύρο από το Survivor 4. Η χορεύτρια μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει και για την κόντρα της με την Μαριάνθη Κάσδαγλη και συγκεκριμένα για την ατάκα "χαλάρωσε τα μπουτάκια σου" που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η απάντηση της Νικολέτας για την Μαριάνθη μετά το Survivor 4

«Έχει ακουστεί μια περίεργη έννοια για αυτή την ατάκα, η οποία με στεναχώρησε πάρα πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο ποτέ μου… Συγκεκριμένα είχε ακουστεί κάτι σε αυτή την εκπομπή. Όχι ότι μιλάτε άσχημα, αλλά ότι έχει ειπωθεί μια περίεργη έννοια. Το λέω και ανατριχιάζω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μιλούσα με αυτόν τον τρόπο.

Με την Μαριάνθη έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση αλλά εκείνη τη μέρα είχε βγει εκτός εαυτού και εγώ ήμουν ως εδώ. Με το «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» εννοούσα ηρέμησε… Ακούστηκε άσχημα γι’ αυτό ήθελα να βγω να μιλήσω. Δεν ήθελα να την προσβάλλω» ανέφερε αρχικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Και συνέχισε: «Έχει ακουστεί μια περίεργη έννοια για αυτή την ατάκα, η οποία με στεναχώρησε πάρα πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο ποτέ μου… Συγκεκριμένα είχε ακουστεί κάτι σε αυτή την εκπομπή. Όχι ότι μιλάτε άσχημα, αλλά ότι έχει ειπωθεί μια περίεργη έννοια.

Το λέω και ανατριχιάζω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μιλούσα με αυτόν τον τρόπο. Με την Μαριάνθη έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση αλλά εκείνη τη μέρα είχε βγει εκτός εαυτού και εγώ ήμουν ως εδώ. Με το «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» εννοούσα ηρέμησε… Ακούστηκε άσχημα γι’ αυτό ήθελα να βγω να μιλήσω. Δεν ήθελα να την προσβάλλω».

Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Νικολέττα Μαυρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Σου Κου Family» και μίλησε για το Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης από την στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα βρίσκεται συνεχώς με τον Παύλο Γαλακτερό, κάτι που έχει φουντώσει τις φήμες που τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ωστόσο, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της και έτσι εξήγησε πως με τον πρώην συμπαίκτης της είναι μόνο φίλοι και πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό.

«Όχι, δεν υπάρχει φλερτ, είμαστε κολλητοί. Τον βλέπω φιλικά. Για εμένα είναι αδερφός μου».