Insta Poll: Σε ποιο σημείο στο πρόσωπο της έχει κάνει πλαστική η Τζούλια Αλεξανδράτου;

Μπείτε στο Instagram του Youweekly για να ψηφίσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Insta Poll: Σε ποιο σημείο στο πρόσωπο της έχει κάνει πλαστική η Τζούλια Αλεξανδράτου;

Ένα νέο poll ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly.gr στο Instagram, αναφορικά με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία έχει αφήσει τον χώρο της showbiz. Μπορεί το μοντέλο να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο, όμως είναι καθημερινή χρήστης του Instagram.

Η καλλονή, το 2002, σε ηλικία μόλις δεκαέξι ετών, δήλωσε συμμετοχή μέσω του πρακτορείου της στο Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς-Μις Young '02. Εκεί στις 9 Απριλίου του 2002 κέρδισε τον τίτλο της Miss Young της χρονιάς ξεκινώντας και επίσημα την πορεία της ως μοντέλο, με συμμετοχές σε καμπάνιες και πασαρέλες γνωστών εταιριών.

Τέσσερα χρόνια μετά, και συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου του 2006, έλαβε ξανά μέρος στον ίδιο διαγωνισμό για την κατάκτηση αυτή τη φορά του τίτλου Σταρ Ελλάς. Τελικά μετά τη λήξη του διαγωνισμού έφυγε με τον τίτλο της Αναπληρωματικής Star Hellas '06

Ωστόσο, πριν κατακτήσει τον τίτλο της, είχε κάνει μια αλλαγή στο πρόσωπο της, αφού προχώρησε σε πλαστική επέμβαση που ωστόσο δεν φαίνεται τόσο πολύ η αλλαγή.

Που έχει κάνει πλαστική η Τζούλια Αλεξανδράτου;

Μπείτε στο Instagram του Youweekly.gr για να ψηφίσετε!

Insta Poll Τζούλια Αλεξανδράτου πλαστική