Άκης Πετρετζίκης: Η νέα εντυπωσιακή φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο

Το έχει πολύ με την διακόσμηση...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άκης Πετρετζίκης: Η νέα εντυπωσιακή φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο

Ο Άκης Πετρετζίκης σε λίγο καιρό από τώρα πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας καθώς η σύντροφός του περιμένει παιδί. Γι' αυτό έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Ο γνωστός σεφ πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ (δείτε το προσωπό της) η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο το παιδάκι τους, αφού αποκάλυψε πως η αγαπημένη διανύει την 38η εβδομάδα κύησης.

Ο Άκης Πετρετζίκης παρόλο που είναι αρκετά δραστήριος στα social media, επιλέγει να μην δημοσιεύει στιγμές από την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση αυτή τη φορά αφού θέλησε να μοιραστεί την χαρά του με τους followers του σχετικά με το παιδικό δωμάτιο του γιου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο χώρος του δωματίου κυμαίνεται σε μπλέ με γκρι αποχρώσεις ενώ υπάρχει και ένα μικρό κάδρο στο οποίο απεικονίζει έναν μικρό μάγειρα.

Η ανάρτηση από τον λογαριασμό του Άκη Πετρετζίκη

Άκης Πετρετζίκης παιδικό δωμάτιο φωτογραφία

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τον ερχομό του παιδιού του

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε ο Άκης Πετρετζίκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό του γιου του, που θα είναι το πρώτο του παιδί και καρπός του έρωτα του με την σύντροφό του.

Ο αγαπημένος σεφ θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, κάτι που όπως δήλωσε ήθελε να γίνει από μικρός. Η ευτυχία του μάλιστα, δεν γινόταν να κρυφτεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είπαμε δεν θα ρωτήσουμε τέτοια πράγματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ από μικρός», είπε ο Άκης Πετρετζίκης για τον ερχομό του γιου του.