Αγγελική: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος των γυρισμάτων

«Ήταν μια επεισοδιακή σεζόν...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος των γυρισμάτων

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική ολοκληρώθηκαν και οι πρωταγωνιστές της σειράς, Μαίρη Μηνά, Γιώργος Χρυσοστόμου και Αλέξανδρος Πέρρος, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και δήλωσαν τι τους έμεινε από τη χρονιά που πέρασε.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της Αγγελικής για το τέλος των γυρισμάτων

Η Μαίρη Μηνά ανέφερε: «Ήταν μια επεισοδιακή σεζόν. Αισθάνομαι πολύ μουδιασμένη με το τελευταίο γύρισμα. δεν το συνειδητοποιώ ακόμη. Κάθε ρόλος που τελειώνει αρχίζουν χειροκροτήματα και έρχονται κύματα συγκίνησης. Οι σκηνές με τις πολύ έντονες συναισθηματικές εκρήξεις δεν είναι εύκολες. Η Αγγελική για μένα ήταν ένα πολύ ωραίο οικογενειακό καταφύγιο».

«Οι πιο δύσκολες σκηνές για μένα είναι οι προτάσεις γάμου και οι χωρισμοί… Στον δρόμο μου λένε συνήθως πως είμαι πολύ πιο όμορφος από κοντά και πως με γνωρίζουν από τη φωνή. Αγγελική για μένα είναι η συγχώρεση» τόνισε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Τέλος ο Αλέξανδρος Πέρρος ανέφερε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν η απόπειρα αυτοκτονίας του Νικόλα. Ζαλιζόμουν». Δείτε εδώ τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Τι θα δούμε σήμερα στην Αγγελική

Εκτός ελέγχου θα βγει η κατάσταση ανάμεσα στον Παύλο και τον Νικόλα, καθώς ο πρώτος είναι έξαλλος μετά την αποκάλυψη στην Σοφία για τον βιασμό, στην σειρά Αγγελική.

Τρίτη 15 Ιουνίου - Επεισόδιο 145

Όταν ο Παύλος πάει να αντιμετωπίσει τον Νικόλα που μίλησε στην Σοφία για το βιασμό, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Στο σκηνικό φτάνει και ο Μιχάλης ο οποίος βοηθάει τον Νικόλα. Ο Παύλος συνειδητοποιώντας όμως ότι η Τζένη ήταν αυτή που μίλησε στην Σοφία εξαρχής για την ιστορία με την Μαργαρίτα, πάει να την ξεμπροστιάσει. Η Τζένη ωστόσο εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τον ηχογραφήσει να παραδέχεται ότι σκότωσε τον Σταυριανό.

Ο Δημήτρης, για πρώτη φορά από τότε που γύρισε η Αγγελική απ’ την αποθήκη, την στριμώχνει απειλώντας την που τόλμησε να ψάξει στο δωμάτιο του. Η Αγγελική ωστόσο του αποδεικνύει ότι δεν τον φοβάται. Ο Στέφανος και η Αγγελική κάνουν πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Δανάης και κανονίζουν ένα οικογενειακό πικ-νικ στο κτήμα. Η πρόσκληση να έρθουν και οι Ζάχοι προκαλεί αντιδράσεις απ’ τον Δημήτρη. Τέλος, ο Δημήτρης ακούει ένα κρυφό τηλεφώνημα ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Μιχάλη που δεν θα έπρεπε να ακούσει.