Γιάννης Λουκάκος: «Θα έπαιρνα παιδί από το MasterChef στο εστιατόριό μου»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Λουκάκος: «Θα έπαιρνα παιδί από το MasterChef στο εστιατόριό μου»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιάννης Λουκάκος μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο MasterChef καθώς και για τη σχέση του με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, με τον οποίο όπως αποκάλυψε, έχουν απομακρυνθεί.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Λουκάκου για το MasterChef 5

«Το MasterChef είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν. Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει μαγειρικές γνώσεις, δεν θα είναι η πρώτη του επιλογή να πάει να κλειστεί 5-6 μήνες μέσα σε έναν τέτοιο χώρο. Αν σε αυτούς τους μήνες πάει σε αξιόλογα εστιατόρια θα αποκτήσει πολλαπλάσιες γνώσεις. Θα επέλεγα παιδί από το MasterChef, αλλά όχι επειδή ήταν στο MasterChef.

Ισχύει ότι έχουμε χαθεί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά είναι και πολύ φυσιολογικό. Στη φάση της ζωής που περνάω χανόμαστε ακόμα και με τους δικούς μας ανθρώπους, την οικογένειά μας, τους κολλητούς μας. Πόσο μάλλον με ανθρώπους που έχεις συνεργαστεί και έχεις αναπτύξει σχέσεις κάποτε, αλλά μέσα στην καθημερινότητα όλο αυτό το πράγμα φθίνει.

Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά οι περισσότερες δεν ήταν ενδιαφέρουσες», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λουκάκος.

Η άφιξη της νικήτριας του MasterChef 5 στη Μυτιλήνη

Το απόγευμα της Δευτέρας, η νικήτρια του MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, έφτασε στο νησί της, την Μυτιλήνη και φυσικά δέχτηκε μια πολύ θερμή υποδοχή.

Συγκεκριμένα, την υποδέχτηκες στο αεροδρόμιο τόσο φίλοι και συγγενείς, όσο και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης με τη σύζυγό του, Δήμητρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.gr, η Μαργαρίτα θα είναι η βασική σεφ στο δείπνο που θα παραθέσει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στους συντελεστές της ταινίας “Σμύρνη μου Αγαπημένη“, με βασική πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση καθώς και γνωστούς ηθοποιούς.

Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επίσης, πέρα από το δείπνο έχει σκοπό να συνάψει μια πλήρη γαστρονομική συνεργασία με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη με σκοπό την προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.