Γιάννης Κότσιρας: «Έβλεπα το MasterChef για τον Παύλο! Αν υπήρχαν...»

«Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Κότσιρας: «Έβλεπα το MasterChef για τον Παύλο! Αν υπήρχαν...»

Ο Γιάννης Κότσιρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος, όπου συζήτησε με τους παρουσιαστές όλα τα θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα τη χώρα μας. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως στην καραντίνα μπορεί να μην έβλεπε ριάλιτι, ωστόσο παρακολουθούσε MasterChef 5 για έναν μόνο συγκεκριμένο λόγο.

Ο τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παύλο Χάππιλο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μέσα στο παιχνίδι δεν έκρυψε την διαφορετικότητα του.

Η εξομολόγηση του Γιάννης Κότσιρα για τον Παύλο Χάππιλο στο MasterChef 5

«Έχουμε φάει κόλλημα που είναι και λίγο υποχρεωτικό τα τελευταία χρόνια. Η παραπληροφόρηση έχει βρει τον χώρο της και στην τηλεόραση. Ειδικά, στην καραντίνα ήταν το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν βλέπω καθόλου ενημέρωση στην τηλεόραση. Ούτε ριάλιτι δεν βλέπω. Έβλεπα το MasterChef για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο Παύλος ήταν ένας από αυτούς τους λόγους. Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση και θεωρώ ότι αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι στην Ελλάδα θα ήμασταν μία πολύ καλύτερη χώρα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ράγισε καρδιές» ο Γιάννης Κότσιρας με την ανάρτηση για τη μητέρα του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Κότσιρας έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για την αγαπημένη του μητέρα που έχει φύγει από τη ζωή, «ραγίζοντας» τις καρδιές των διαδικτυακών του φίλων.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρεται πολύ συχνά στους γονείς του και μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε κάνει και ένα σχόλιο για τον μπαμπά του, σε συνέντευξη που είχε δώσει.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κοτσιρά για τη μητέρα του:

«Τέτοιες μέρες, πάντα ανησυχούσες να κάνουμε Πάσχα όλοι μαζί. Και όταν ήμασταν παιδιά, τη Μεγάλη Εβδομάδα, έφτιαχνες τα γεμιστά πάντα χωρίς κιμά, την αγαπημένη μου σπανακόπιτα και τη μονίμως αποτυχημένη σου μαγειρίτσα.

Εμείς βέβαια, σου λέγαμε πόσο νόστιμη ήταν γιατί κουραζόσουν να την φτιάξεις και γελούσες μαζί μας γιατί ήξερες ότι σου λέγαμε ψέματα.

Είχαμε συνεχώς πολλές δουλειές και αυτό σε φόβιζε μήπως και κάνουμε χωριστά Πάσχα. Όμως σχεδόν πάντα τα καταφέρναμε. Εκτός από πέρσι. Δεν προλάβαμε. Το φετινό λοιπόν ήταν δύσκολο και συνάμα ωραίο. Έλειπε και ο Θάνος. Και ο Λαυρέντης σου.

Την Παρασκευή ανηφορήσαμε στο Μαρούσι και ανάψαμε κερί και σε σένα και στον μπαμπά. Ο Νικόλας, το Σάββατο φόρεσε τα καλά του, με το τρομερό σακάκι που του είχες πάρει. Του πάει πολύ, να ξέρεις. Ο Κωνσταντίνος άρχισε να λέει πολλές λεξούλες. Και την Κυριακή, καταφέραμε να είμαστε όλοι μαζί με την Γιωτούλα, τον Βαγγέλη και τον Αντωνάκη. Και θυμηθήκαμε ωραία πράγματα. Θα ήσουν πολύ χαρούμενη αφού πάντα ανησυχούσες μήπως οι καταστάσεις μας απομακρύνουν. Δεν θα συμβεί ποτέ αυτό. Και η Κατερίνα σου, συνεχίζει να μας φέρνει πιο κοντά.

Η καρέκλα σου ήταν εκεί. Άδεια.

Θα συνηθίσουμε, που θα πάει...

Θα συνηθίσουμε να την βλέπουμε άδεια γιατί δεν έχουμε σκοπό να την βγάλουμε από το τραπέζι.

Λείπεις μάνα μου», έγραψε ο ίδιος.