Σπάνια εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου - Για μπάνιο με μικροσκοπικό μπικίνι

Αποκλειστικές φωτογραφίες - Είναι 50 και βάζει κάτω 20αρες...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνια εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου - Για μπάνιο με μικροσκοπικό μπικίνι

Λίγες μέρες στον “παράδεισο” για την Έλλη Κοκκίνου, αφού μπορεί στην Αττική και σε πολλά μέρη της Ελλάδας να επικρατούσε κακοκαιρία, την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο, όμως στη Μύκονο οι βροχές... άργησαν μία μέρα. Έτσι, λουσμένη στον ήλιο και τραβώντας τα περισσότερα αντρικά βλέμματα -και όχι μόνο- η γοητευτική τραγουδίστρια έκανε τις βουτιές της στο Καλό Λιβάδι, και συγκεκριμένα στο “Solymar”, όπου τη συνάντησε ο φακός του YΟU.

Στιγμές χαλάρωσης στο «Νησί των Ανέμων», αφού ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της και μιας και έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Αφού ολοκλήρωσε τις αγορές της επέστρεψε στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, έχοντας φορτίσει τις μπαταρίες της με άφθονο ήλιο και ευχάριστες αναμνήσεις. Ό,τι και να πούμε είναι πολύ λίγο, αφού έχει κλείσει τα 50 -σε περίπου έναν μήνα θα γίνει 51- όμως άνετα «βάζει κάτω» γυναίκες με τα μισά της χρόνια και το απέδειξε στην παραλία. Ακόμα και οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι χωρίς επεξεργασία.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό

Αχώριστη με τη μητέρα της

Έλλη Κοκκίνου περιοδικό YOU

Τα βλέμματα φυσικά έπεσαν στη γυναίκα που συνόδευε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια και τη συνοδεύει από πολύ μικρή ηλικία. Ο λόγος για την εξίσου εντυπωσιακή μητέρα της, Μαίρη Παπαθανασοπούλου, για την οποία η Έλλη δεν έχει κρύψει τη μεγάλη αδυναμία που της έχει. «Είναι η γυναίκα που στήριξε την κάθε μου επιλογή, είτε συμφωνούσε, είτε διαφωνούσε, σε όλα τα επίπεδα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν, ενώ στην πρόσφατη επίσκεψή τους στη Μύκονο έγιναν ξανά παιδιά, απολαμβάνοντας μαζί στα νερά του Αιγαίου.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You