Deal: Ο παίκτης που διεκδίκησε 40.000 ευρώ

Ο Γιάννης κορόιδεψε τον τραπεζίτη με μια κίνηση ματ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Deal: Ο παίκτης που διεκδίκησε 40.000 ευρώ

Γεμάτο ένταση αλλά και με αγωνία ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Deal με τον Γιάννη, ο παίκτης ο οποίος αντιμετώπισε τον τραπεζίτη την Τρίτη (15/06) και κατάφερε να φύγει με 40.000 ευρώ.

Αν και έκανε τις σωστές κινήσεις βγάζοντας αρκετά νωρίς πολλά από τα κόκκινα ποσά, στην συνέχεια του παιχνιδιού άρχισε να χάνει τα χρυσά. Στο τέλος είχε ως αποτέλεσμα να μείνει με δύο κουτιά τα οποία ήταν «αντίθετα». Το ένα εκ των δύο είχε μέσα 10 ευρώ ενώ το άλλο, δηλαδή το δικό του είχε μέσα το ποσό των 40.000 ευρώ.

Γιάννης: Ο παίκτης που κέρδισε 40.000 ευρώ στο Deal

Μιας και στο σημείο που είχε φτάσει ήταν αρκετά κρίσιμο, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τη σύζυγό του. «Λοιπόν, ηρωίδα... Δύο κουτιά. Το δικό μου και το 7. Η προσφορά είναι στα 18.000. Τι να κάνω;» τη ρώτησε με εκείνη να εκφράζει την άποψή της ότι πρέπει να πάρει τα χρήματα αλλά εκείνος ξέρει.

Βέβαια, ο ίδιος σκέφτηκε πως χτύπησε ήδη τρεις φορές τη γροθιά του στο κουτί και έκανε την επιλογή του να ρισκάρει παίζοντας είτε για τα 10 είτε για τα 40.000 ευρώ. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, αφού η συμπαίκτριά του είχε το μικρό ποσό με εκείνον να κερδίζει τις 40.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο παίκτης είχε δηλώσει πως σε περίπτωση που έχανε θα ξυρίσει το μουστάκι του, κάτι που δεν συνέβη.

Να σημειωθεί πως χθες 16/3 στην απογευματινή ζώνη το Deal του Χρήστου Φερεντίνου, σημείωσε απίστευτα ποσοστά. Το δυναμικό κοινό του Alpha tv φαίνεται πως συνεχίζει δυναμικά να βλέπει το τηλεοπτικό του πρόγραμμα.

Το «Raid The Cage» είναι όπως όλα δείχνουν το νέο τηλεπαιχνίδι που θα το αντικαταστήσει το Deal

Ο σταθμός έχει βρει ήδη αυτό που πρόκειται να πάρει την θέση του παιχνιδιού που παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Raid The Cage» που μεταδίδεται χρόνια και με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Στο τιμόνι της παρουσίασης φαίνεται να είναι και εδώ ο Χρήστος Φερεντίνος και το τηλεπαιχνίδι θα μεταδίδεται αρχικά τα Σαββατοκύριακα.

Το κόνσεπτ θέλει τους παίκτες να απαντούν σε ερωτήσεις με κάθε σωστή να τους δίνει περισσότερο χρόνο για το άνοιγμα των πυλών ενός «κλουβιού» που μέσα του υπάρχουν πολλά αντικείμενα.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο, οι παίκτες δύνανται να κάνουν επιδρομή στο «κλουβί» και να πάρουν ό,τι προλάβουν και ό,τι θέλουν χωρίς να σημαίνει πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός! Αυτή είναι η γενική ιδέα της δράσης, καθώς υπάρχουν πολλές δοκιμασίες για να ανοίξει το «κλουβί» και η επιδρομή να φέρει κέρδη στους διαγωνιζόμενους, ή να αποδειχτεί μάταια!

Raid the Cage νέο τηλεπαιχνίδι