Χαμός στο Instagram με την νέα ανάρτηση του Youweekly.gr

Η απάντηση της Μαντώς Γαστεράτου και της Αντελίνας Βαρθακούρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στο Instagram με την νέα ανάρτηση του Youweekly.gr

Το πρωί της Τετάρτης, μια νέα ανάρτηση του προσωπικού λογαριασμού του Youweekly στο instagram, προκάλεσε τον απόλυτο χαμό.

Προκειμένου να συγχαρούμε τις Ελληνίδες γυναίκες που καταφέρνουν να ισορροπούν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με αυτές της οικογένειας, θελήσαμε να αφιερώσουμε ένα post αποκλειστικά για αυτές.

Η ανάρτηση του Youweekly

«Σήμερα το post του @youweekly.gr είναι αφιερωμένο στις εργαζόμενες μητέρες ???? Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι ταυτόχρονα μητέρα, σύζυγος (ή και όχι) και καλή στην δουλειά που κάνεις κι όμως πολλές είναι οι γυναίκες στις μέρες μας που καταφέρνουν να τα κάνουν όλα αυτά με τεράστια επιτυχία και τους αξίζει ένα μπράβο ♥️.

Πολλοί ισχυρίζονται πως είναι αδύνατον να έχεις και προσωπική και επαγγελματική ζωή αλλά οι παραπάνω 10 και εκατομμύρια ακόμα που δεν ξέρουμε αποδεικνύουν το αντίθετο ✌????».

Τα likes και τα σχόλια που απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά ήταν χιλιάδες, ωστόσο αυτά που ξεχωρίσαμε πρώτα πρώτα ήταν της Αντελίνας Βαρθακούρη και της Μαντώς Γαστεράτου, μιας και οι δυο παρουσιάστριες συμπεριλαμβάνονται στις 10 που αναφέρθηκαν.

Τα σχόλια Αντελίνας και Μαντώς

«Διαβάζω με προσοχή τα παραπάνω σχόλια και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την διάθεση για πολλή αγάπη.
Η κάθε μανούλα έχει δώσει τον δικό της αγώνα, έχει τις δικές της αγωνίες, τις δικές της δυσκολίες.
Κάποιες γυναικες στον πλανήτη απολαμβάνουν φαινομενικά προνόμια χλιδής που για να τα αποκτήσουν ίσως έχασαν κάτι άλλο ίσως και όχι.

Ολες οι μανούλες του κόσμου, είτε γεννήσαμε, είτε όχι, απ’ την Αφρική μέχρι την Ν.Υόρκη ένα συναίσθημα μοναδικό μας ενώνει...αυτό το ράγισμα στην καρδιά που προκαλεί η απέραντι αγαπη για τα παιδιά μας αν μάθουμε πως έπαθαν κάτι.

Η ηρωίδα μάνα είναι αυτή που έχασε το παιδί της για την πατρίδα, εκείνη που κάνει 10 δουλειές για να το θρέψει, εκείνη που μεγαλώνει ως παιδί της το παιδί κάποιας άλλης, αλλά κι εκείνη που έχει άνεση μάνα είναι.
Έχουμε σπουδαία αγαπη στην καρδιάς μας ολες οι γυναικες και κρύβει τόση δύναμη το να στηρίζουμε η μια την άλλη» έγραψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα.

Σχόλιο Αντελίνας Βαρθακούρη στην ανάρτηση του Youweekly

Από την άλλη, η Μαντώ ανέφερε: «@youweekly.gr ωωωω ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό το υπέροχο ποστ παιδιά ❤️❤️❤️❤️❤️».

Σχόλιο Μαντώς Γαστεράτου στην ανάρτηση του Youweekly

Εκτός από το συγκεκριμένο post, χαμό έχουν προκαλέσει και τα καθημερινά instapolls που ανεβάζουμε, για αυτό δείτε εδώ και αυτό που τρέχει τώρα και μπείτε να ψηφίσετε!