Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δέχθηκε πρόταση για να τραγουδήσει στην Επίδαυρο

Ναι, καλά διαβάσατε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δέχθηκε πρόταση για να τραγουδήσει στην Επίδαυρο

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να λέει πως πριν από μερικές μέρες, δέχθηκε μία πρόταση για να τραγουδήσει στην Επίδαυρο και μάλιστα από έναν σοβαρό άνθρωπο.

Αφορμή για την αποκάλυψή της αυτή στάθηκε ένα βίντεο που ανέβασε ο Πάνος Κιάμος στο Instagram, στο οποίο μουρμουρίζει μία μελωδία. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεώρησε πως οι συνεργάτες της θέλουν να την πειράξουν λόγω της πρότασης που δέχθηκε για την Επίδαυρο, ενώ πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή της είχε αναφερθεί στον... ιδανικό άνδρα.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Εγώ δεν σε κοροϊδεύω, μπας και με αφήσεις να το γράψω», με την Φωτεινή Πετρογιάννη να συμπληρώνει «Όχι δεν σε κοροϊδεύουμε, μήπως πάρεις τα πάνω σου και το κάνεις τελικά και έρθουμε να γελάσουμε».

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την πρόταση που δέχθηκε για την Επίδαυρο

«Είναι μία πρόταση από έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο. Δεν θα πω το όνομα του γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω. Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύει ότι μπορώ να τραγουδήσω, αλλά είναι εδώ και τρεις μέρες που δεν μπορώ να σταματήσω από τα γέλια».

«Έσπασαν οι μύες στο δεξί πόδι, πίσω από το γόνατό μου και...»

Μια εξομολόγηση σχετικά με ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν θέλησε να κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής Pop Up. Το μοντέλο αποκάλυψε πως έχασε την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο λόγω ενός τραυματισμού.

Αφορμή στάθηκε η Gigi Hadid, η οποία προσπαθούσε να κρύψει την εγκυμοσύνης και την ίδια στιγμή συνέχιζε να περπατά στις πασαρέλες, ενώ είχε ναυτίες.

«Δεν ξέραμε ότι η Hadid είναι έγκυος, αλλά ξέραμε ότι αν αρρωστήσεις και δεν πας σε fashion week δεν θα σε ξαναπάρει κανείς τηλέφωνό. Εμένα μου είχε τύχει να είμαι στο Μιλάνο που πηγαίνεις κατά βάση για αυτό. Έσπασαν οι μύες στο δεξί μου πόδι, πίσω από το γόνατό μου και ήμουν κουτσή. Το έπαθα από την ταλαιπωρία και τα χιόνια και τις γαλότσες που ήταν πολύ βαριές για τα πόδια μου.

Πήγα στο νοσοκομείο, μου έδωσαν κάτι κρέμες και πήγα κουτσαίνοντας στην Blue Marine για να κάνω το σόου. Τους είπα πως έχω χτυπήσει και ότι δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Με έδιωξαν, έπρεπε να κάτσω στο κρεβάτι ενάμιση μήνα. Έχασα το fashion week και την επόμενη σεζόν για τιμωρία», είπε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.