Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Εντυπωσιακή η βάφτιση του γιου τους

Υπέροχες φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Εντυπωσιακή η βάφτιση του γιου τους

Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα έζησαν η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο αγαπημένος της σύζυγος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, μιας και το περασμένο Σάββατο, βάφτισαν τον γιο τους.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητα στο σπίτι με τα παιδιά και έτσι αυτή τη φορά ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού της.

Η ανάρτηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου για τη βάφτιση του γιου της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Να είσαι γερός κ δυνατός ΠΑΝΤΑ! Να έχεις ψηλά τα ιδανικά σου κ τα στάνταρ σου ..να θέτεις στόχους υψηλούς κ να μας γεμίζεις υπερηφάνεια .. Εμείς οι γονείς σου θα είμαστε πάντα δίπλα σου γερά θεμέλια να χτίσεις ,σκαλοπάτια να πατήσεις κ φτερά για να πετάξεις κ να φτάσεις όπως : 1-2-3 ... ψηλάαααα!!!

Το Σάββατο 12/06 σε ένα ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, με θέα το γαλάζιο του ουρανού κ της θάλασσας-βαφτίστηκε ο μικρότερος μας γιος σε κλειστό κύκλο ,εν όψη κορονοϊού.. Το όνομά του το πήρε από τον πατριό μου Βασίλη και η τιμή ήταν όλη δική μου να δώσω το όνομα του ανθρώπου που με μεγάλωσε κ παρότι ορφανή δεν έλειψαν από τα χείλη μου η λέξη πατέρας αλλά και το νόημα αυτού στη ζωή μου !
Η προετοιμασία έγινε μέσα σε 15 ημέρες και παρά τις λιγοστές ημέρες,βγήκε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Λίγα πράγματα για τη βάφτιση:

Νονοί ήταν η κατα 17 χρόνια κολλητή μου από το Πανεπιστήμιο @erikabroumerioti κ ο σύζυγος της. Το θέμα μας ήταν «ματάκι» κ τα χρώματα ήταν όλα γαλάζιο- navy blue k λευκό με λεπτομέρειες ασημί! Η επιλογή θέματος και οι ιδέες για όλα ήταν δικά μου ,αλλά τις ιδέες τις σκέψεις μου,υλοποίησε η φίλη μου @vasilikimikedi. Οι μπομπονιέρες των μεγάλων μαρμάρινα σουβέρ κ οι παιδικές κουτιά - κουμπαράδες με σχολικό πακέτο κ μέσα τα κουφέτα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ζει χωριστά από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και μιλάει για τη ζωή τους

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο σύζυγος της Παναγιώτης Ταχτσίδης το τελευταίο διάστημα ζουν χώρια, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή και η μελαχρινή καλλονή μίλησε για τη ζωή τους.

Εκείνη με τα παιδιά τους μένουν στην Ελλάδα, ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής ζει στην Ιταλία. Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε, πριν απο 4 χρόνια παραμένει ερωτευμένο και αγαπημένο και από κοινού πήραν την απόφαση αυτή.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια εξήγησε τους λόγους που ζουν χώρια:

«Ως γονείς πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα το καλό και το μέλλον των παιδιών μας. Κάναμε τη συγκεκριμένη επιλογή από κοινού, αφενός λόγω των δυσκολιών στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις και όχι μόνο που έχει προκαλέσει η πανδημία και αφετέρου επειδή η Αφροδίτη μας έπρεπε να πάει στο νηπιαγωγείο. Ενδεχομένως, λοιπόν να ήταν δύσκολη η προσαρμογή της σε μια άλλη χώρα. Πέρυσι που πήγε προνήπιο, μέχρι να εγκλιματιστεί και να μάθει τη γλώσσα στην Ιταλία, ήρθε η πανδημία και έχασε μια χρονιά».