Μαρία Ηλιάκη: Το τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την κόρη της

Αχώριστες μαμά και κόρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Το τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την κόρη της

Τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της περνάει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πριν από μερικές μέρες έφερε στον κόσμο την υπέροχη κορούλα της, η οποία ήρθε για να συμπληρώσει την οικογένειά της με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τις μέρες που περνάει με την κορούλα της στο σπίτι ωστόσο η σημερινή της ανάρτηση ξεχώρισε.

Μαμά και κόρη, ποζάρουν μαζί ξαπλωμένες στο κρεβάτι και η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει πως είναι εξουθενωμένη αλλά πολύ χαρούμενη.

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο.

Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, δεν, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ε τρελή. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό», είπε η Μαρία Ηλιάκη, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε για το μωρό.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της

Μαρία Ηλιάκη κόρη

Στέλιος Μανουσάκης: Η πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη κόρη του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η αγαπημένη Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, μιας και πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι.

Η παρουσιάστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στη Ζυρίχη και σήμερα είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί στο σπίτι ένα νέο μέλος, την κόρη της ενώ ετοίμασε και το παιδικό δωμάτιο.

Ο αγαπημένος της έχει γίνει... χαζομπαμπάς και δεν σταματάει να έχει στην αγκαλιά του την δεύτερη μεγαλύτερη του αγάπη, την κορούλα του. Μάλιστα, στο Instagram του, δημοσίευσε και την πρώτη τους φωτογραφία. Μπαμπάς και κόρη πόζαραν αγκαλίτσα.

Την φωτογραφία τράβηξε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία δεν σταματά να τους καμαρώνει και προφανώς να είναι συγκινημένη με το θαύμα που ζουν.

Στέλιος Μανουσάκης Μαρία Ηλιάκη παιδί