O Πάρις Σκαρτσολιάς σε σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Μανωλάκης από το Καφέ της Χαράς έχει βρει τον έρωτα εδώ κι ένα χρόνο και το κρατούσε κρυφό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Πάρις Σκαρτσολιάς σε σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μετά το τέλος του Καφέ της Χαράς φαίνεται πως ο έρωτας χτύπησε πολλές πόρτες! Μόλις πριν από λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε πως αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς δήλωσε ερωτευμένος ενώ σήμερα, Πέμπτη 17/6, ήρθε στο φως πως ο Πάρις Σκαρτσολιάς διατηρεί δεσμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο "Μανωλάκης" διατηρεί σχέση με την 26χρονη καλλονή Βιργινία Δικαιούλια, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ.

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο, έχοντας καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τόσο ο Πάρις Σκαρτσολιάς όσο και η Βιργινία Δικαιούλια είναι δυο παιδιά που θέλουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Πάρι Σκαρτσολιά και της Βιργινίας Δικαιούλια

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πριν λίγες ημέρες στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ναπολεοντία”, όπου πρωταγωνιστεί η Κερασία Σαμαρά, η τηλεοπτική μητέρα του Πάρη Σκαρτσολιά στο “Καφέ της Χαράς”. Ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” στις πρώτες θέσεις, λίγο πριν ξεκινήσει το έργο.

Πάρις Σκαρτσολιάς Βιργινία Δικαιούλια

Η εμπλοκή του Πάρι Σκαρτσολιά με τα ναρκωτικά

Αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που ήθελαν τον Μανωλάκη από το Καφέ της χαράς, κατά κόσμο Πάρη Σκαρτσολιά, να είναι εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες.

Ο ίδιος μίλησε σε γνωστό περιοδικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Γράφτηκαν φοβερά πράγματα! Ήταν τουλάχιστον αστείο. Ξέρεις τι μου άρεσε; Ότι υπήρχαν και αντριχιαστικές λεπτομέρειες!

Ενοχλήθηκα όταν το διάβασα, αλλά, από εκεί και πέρα, διαψεύδεται σε ένα δευτερόλεπτο αυτό. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό με τα ναρκωτικά, γιατί μπορεί να είναι και ταμπέλα που θα σου κολλήσει και θα σου δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή σου. Δεν έγινε, ευτυχώς”.

O 23χρονος, αναφέρθηκε πως το πήρε η οικογένειά του, λέγοντας: “Θύμωσαν, κάναμε μια μήνυση κατά αγνώστων, έτσι για να υπάρχει. Δεν περιμέναμε αποτέλεσμα, αλλά το κάναμε για το γαμώτο που λένε. Στενοχωρήθηκαν!”