Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού

Δείτε φωτογραφία - Ήταν μαζί τους και ο Σωτήρης Κοντιζάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του αφού από τη μία το MasterChef σημείωσε τεράστια επιτυχία κι από την άλλη η προσωπική του ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ο αγαπημένος σεφ έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της ηθοποιού, Χρύσας Μιχαλοπούλου. Το ζευγάρι προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο δύσκολο!

Φωτογραφία από την έξοδο Κουτσόπουλου και Χρύσας Μιχαλοπούλου

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η Χρύσα είναι μόλις 23 ετών και έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, συμμετέχοντας στη δημοφιλή σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε την Ζωρζέτ. Η όμορφη ηθοποιός έχει φοιτήσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα, ενώ δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η παράσταση Φεγγάρι από χαρτί. Επίσης έχει παίξει και στη σειρά Επιστροφή το 2018 και στο σήριαλ Αρένα το 2017.

«Είμαι 23 χρονών. Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός σε μια νύχτα. Είχαμε δώσει πανελλήνιες και δεν είχα γράψει καλά. Δε θυμάμαι που περνούσα καν. Μου είπε η κολλητή μου να πάμε να δώσουμε εξετάσεις σε σχολή υποκριτικής. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στις Μάγισσες της Σμύρνης. Ήμουν 6-7 χρονών. Δε θυμάμαι τι ρόλο έκανα» είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Το προτέρημά μου είναι η αυτοπεποίθησή μου. Το ελάττωμά μου είναι το γεγονός ότι υπεραναλύω. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Purple Rain και το αγαπημένο μου βιβλίο «Οι δούλες» είχε αποκαλύψει επίσης σε άλλη της συνέντευξη.

Η κούκλα σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ποζάρει με την αδερφή της

Η αδερφή της Χρύσας είναι επίσης ηθοποιός και η ομοιότητα που έχουν είναι τρομερή, ενώ και οι δύο είναι εκπληκτικά όμορφες! Η Χρύσα πόζαρε στον φακό μαζί με την αδερφή της και μοιράστηκε την φωτογραφία αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram!

Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει με την αδερφή της