Νάντια Μπουλέ: Φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του μωρού της

Μίνιμαλ decor και παλ αποχρώσεις

 Νάντια Μπουλέ: Φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του μωρού της

Η Νάντια Μπουλέ διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αδημονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Ισαάκ.

Η μέλλουσα μητέρα έχει ήδη ολοκληρώσει τις προετοιμασίες του παιδικού δωματίου, ωστόσο ποτέ δεν μπορείς να βάλεις τελεία στις αγορές σου όταν πρόκειται για το δωμάτιο του πρώτου σου παιδιού. Η χρωματική παλέτα που κινήθηκε ήταν σε απαλούς τόνους, με το λευκό να κυριαρχεί . Στους τοίχους έβαλε αυτοκόλλητα σε καφέ και γκρι αποχρώσεις ενώ η κούνια είναι τύπου Μοντεσσόρι.

Φωτογραφίες του παιδικού δωματίου μέσα από το Instagram της Νάντια Μπουλέ

μπουλε παιδικο δωμάτιο
παλ αποχρωσεις

Η προετοιμασία του παιδικού δωματίου διαφέρει από γονείς σε γονείς. Ωστόσο οι περισσότεροι νέοι γονείς ακολουθούν πιστά τις συμβουλές του γιατρού τους, ώστε να μην ζοριστεί η μητέρα ή το έμβρυο. Συνήθως, αποφεύγονται τέτοιες διαδικασίες τους πρώτους μήνες, κατα μέση αναλογία οι περισσότεροι ξεκινούν μετά τον 7ο μήνα.

Προτεραιότητα της γνωστής ηθοποιού είναι ο ρόλος της μητέρας. Έτσι ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Αγγελική» που συμμετείχε, έχει δηλώσει ανοικτά ότι πρόκειται να απέχει επαγγελματικά μέχρι τη νέα χρονιά.

Επιθυμία της είναι να βρίσκεται με το μωρό της, ειδικά τους πρώτους 5-6 μήνες και να απολαύσει την κάθε στιγμή καθώς όπως έχει δηλώσει δυσκολεύτηκε πολύ λόγω γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε να καταφέρει να μείνει έγκυος.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι «Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα και κανένα λόγο να το σκεφτώ. Επειδή από μικρή είχα γυναικολογικά θέματα είχα την πεποίθηση ότι μπορεί να μην έρθει αυτό στην ζωή μου. Έστειλα τον Γιώργο να πάρει τεστ για να δούμε τι γίνεται, μέσα μου έλεγα ότι αποκλείεται δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας. Δεν το πίστευε ούτε αυτός και πήραμε και δεύτερο τεστ, πήραμε και τον γιατρό και μας το επιβεβαίωσε. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα, η ιστορία της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική εγώ επειδή δεν το είχα προγραμματίσει σοκαρίστηκα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα αλλάξει τελείως η καθημερινότητα μου, η χαρά ήρθε αργότερα. Την πρώτη εβδομάδα δεν του μίλαγα του Γιώργου, το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν ούτε στις οικογένειες μας» .

Η Νάντια Μπουλέ, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται με τους followers αρκετές φωτογραφίες που αναδεικνύουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της.