Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη στην παρεξήγηση με τον ΣΚΑΪ

«Μακάρι όλοι να είχαν το θάρρος του...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη στην παρεξήγηση με τον ΣΚΑΪ

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να σχολιάσει την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης, από τη στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ.

«Το Γιώργο Τσαλίκη τον ενόχλησε η λάθος συμπεριφορά, οι διαρροές, οι απειλές που δέχτηκαν άτομα από το περιβάλλον του» σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου για να συνεχίσει η Όλγα Λαφαζάνη:

«Να πούμε ότι αυτά γίνονται κατά κόρον στην τηλεόραση. Νομίζω ότι έχει έρθει η στιγμή και πραγματικά τον παραδέχομαι τον Γιώργο Τσαλίκη ότι βρήκε το θάρρος να τα δημοσιοποιήσει, γιατί πάρα πολλοί και έχει συμβεί και σε εμένα προσωπικά να φοβόμαστε, γιατί λέμε να μην το βγάλω προς τα έξω, γιατί δεν θα βρω την επόμενη δουλειά, να μην κλείσω πόρτες, θα λένε ότι η Όλγα μιλάει. Είναι ωραία πλέον και κάποιοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι παντοκράτορες στην τηλεόραση να σταματήσουν».

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Γιώργο Τσαλίκη

Τον λόγο τότε πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία θέλησε να σταθεί στο πλευρό του τραγουδιστή.

«Μακάρι όλοι να είχαν το θάρρος του Τσαλίκη που πατάει στα πόδια του και δεν καίγεται να κάνει τηλεόραση, προφανώς και σου λέει εγώ έχω αυτά τα στοιχεία, πάρτε τα, τα δημοσιοποιώ και στο instagram», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Αυτό που θέλω και αυτό που θα γίνει είναι ότι θα δικαιωθώ»

Χαμός έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα με τον Γιώργο Τσαλίκη και το ΣΚΑΙ, με την υπόθεση τους να έχει μεταφερθεί πλέον στα δικαστήρια.

Ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι για να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother τη νέα σεζόν και ήταν εκείνος που το ανακοίνωσε, κάτι που όπως φάνηκε εκνεύρισε αρκετά τον σταθμό, με αποτέλεσμα να σταματά την συνεργασία τους λόγω του ότι ο Γιώργος Τσαλίκης παραβίασε τον όρο εχεμύθειας.

Ο ίδιος όμως δεν το άφησε έτσι καθώς αποκάλυψε πλέον το ζήτημα πρόκειται να πάρει την νομική οδό, ενώ το πρωί της Πέμπτης παραχώρησε και μερικές νέες δηλώσεις στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου.

«Είμαι καλά, αλλά όπως ξέρετε, εκτός από τα τηλεοπτικά έχουμε και Πανελλήνιες. Ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και χτύπαγε το τηλέφωνό μου ασταμάτητα. Έκανα μια ανάρτηση στην οποία ήμουν αληθινός. Όταν μιλάω πάντα υπάρχει λόγος και πάντα λέω την αλήθεια και πορεύομαι με αυτή στη ζωή μου.

Δεν είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί αυθόρμητα με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Όταν μιλάω είμαι πολύ προσεκτικός, έχει πάρει τη νομική οδό οπότε όπως καταλαβαίνετε πρέπει να είμαι πολύ φειδωλός. Δεν μου πρότειναν κάτι άλλο. Αυτό που θέλω και αυτό που θα γίνει είναι ότι θα δικαιωθώ. Έχετε υπομονή λίγες μέρες, ήδη είπα πολλά».