Έλενα Ακρίτα - Γλυκά Νερά: «Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε, αλλά δεν τολμάμε να το πούμε»

Η αινιγματική ανάρτηση μετά την άφιξη του πιλότου στη ΓΑΔΑ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Ακρίτα - Γλυκά Νερά: «Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε, αλλά δεν τολμάμε να το πούμε»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα, θέλησε να σχολιάσει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, την υπόθεση των Γλυκών Νερών που έχει κρατήσει σε αγωνία ολόκληρη τη χώρα.

Ο σύζυγος της Κάρολαϊν ήρθε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ με εντολή της αστυνομίας και πλέον θεωρείται ύποπτος για την υπόθεση. Το γεγονός αυτό έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη και έτσι, η Έλενα Ακρίτα που τοποθετείται πάντα δημόσια για θέματα της επικαιρότητας, έκανε μία ανάρτηση που θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα έγραψε πως για την εν λόγω υπόθεση σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή ο πιλότος βρίσκεται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στο σπίτι του, αλλά κανείς δεν έχει το κουράγιο να το πει.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τα Γλυκά Νερά

«Για τα Γλυκά Νερά όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε, αλλά δεν τολμάμε να το πούμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος και το Twitter "οργιάζει"

Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά το πρωί της Πέμπτης. Ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης Καρολάιν που πριν λίγο καιρό έχασε την ζωή της - υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ βρισκόταν στο μνημόσυνο αυτής στην Αλόννησο, πάρθηκε εσπευσμένα από αστυνομικούς που κατέφθασαν στο σημείο και μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ.

Ο δήμαρχος της Αλοννήσου δήλωσε «Όπως πληροφορήθηκα, οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν να πάει μαζί τους για να τον αναγνωρίσει» και πρόσθεσε «Οι αστυνομικοί ήταν πολύ διακριτικοί και δεν προκλήθηκε αναστάτωση στο μνημόσυνο. Δεν ξέρω αν τον έχουν καλέσει για αναγνώριση ή για να δώσει νέα κατάθεση».

Τα tweets που αφορούν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά