Μαργαρίτα Νικολαϊδη - MasterChef 5: «Δεν ήθελα να μπω στο παιχνίδι με μία συγκινητική ιστορία...»

«Δεν χρειάζεται να περνάς και τις στεναχώριες σου και στους άλλους»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαργαρίτα Νικολαϊδη - MasterChef 5: «Δεν ήθελα να μπω στο παιχνίδι με μία συγκινητική ιστορία...»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV η νικήτρια του MasterChef 5, Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η οποία εξήγησε πως δεν είχε σκοπό να μπει στο παιχνίδι εξ' αιτίας μίας συγκινητικής ιστορίας για τη ζωή της.

Οι δηλώσεις της Μαργαρίτας Νικολαϊδη για το MasterChef 5

Οι συμπαίκτες σου κατάλαβαν γρήγορα ότι ήσουν ένα από τα φαβορί. Εσύ ένιωθες έτσι;

Σε καμιά περίπτωση δεν ένιωσα φαβορί. Οι συμπαίκτες μου πάντα μου έλεγαν καλά λόγια αλλά κυρίως λόγω των σχολίων που μου έκαναν οι κριτές. Στο σπίτι ποτέ δεν έλεγα τι έχω κάνει μαγειρικά.

Φέτος το παιχνίδι ξεκίνησε με πολλή ένταση μέσα στο σπίτι. Πώς χειρίστηκες τη συγκατοίκηση;

Το μυστικό μου στη συγκατοίκηση ήταν ότι περνούσα πολύ χρόνο στο δωμάτιο, προτιμούσα να κοιμάμαι και να μην ανακατεύομαι με κανέναν. Μιλούσα με όλα τα παιδιά, αλλά για θέματα που ενδιέφεραν για μένα. Δεν καθόμουν να ασχοληθώ με τις ίντριγκες που είχαν δημιουργηθεί και τη βαβούρα. Τα ήξερα όλα, είχα επίγνωση του τι συνέβαινε, απλώς ήθελα να απέχω τελείως. Όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και περνάς καλά και μόνη σου, μπορείς να τα καταφέρεις.

Μαργαρίτα Νικολαϊδη MasterChef 5

Μπαίνοντας στο παιχνίδι, αλλά και στην πορεία σου, επέλεξες να μη μοιραστείς την προσωπική σου ιστορία, λέγοντας ότι δεν ήθελες να πεις στενάχωρα πράγματα. Είναι αυτή μια γενικότερη στάση που έχεις στη ζωή σου;

Όπως έκανα στο παιχνίδι, έτσι και στη ζωή μου προτιμώ να κρατώ οτιδήποτε άσχημο μου συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλος ο κόσμος και να περνάς και τις στεναχώριες σου και στους άλλους. Καθένας έχει αρκετά προβλήματα δικά του και δεν υπάρχει λόγος να ακούει ένα μελόδραμα στην τηλεόραση. Αυτό που χρειάζεται και ο ίδιος είναι να χαλαρώσει στον καναπέ του και να γελάσει…

Δεν ήθελα να πάω στο MasterChef και να πω μια συγκινητική ιστορία για να με δει ο κόσμος και να με λυπηθεί. Δεν κατηγορώ εκείνους που το κάνουν, απλώς εγώ δεν είμαι έτσι. Μπορεί για ορισμένους να λειτουργεί ανακουφιστικά το να μοιράζονται με τον κόσμο τα όσα έχουν περάσει και δεν αποκλείεται να βοηθήσουν και κάποιους που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο. Εγώ είμαι τελείως διαφορετική.

Έφτασε στην Μυτιλήνη η νικήτρια του Masterchef 5

Το απόγευμα της Δευτέρας, η νικήτρια του MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, έφτασε στο νησί της, την Μυτιλήνη και φυσικά δέχτηκε μια πολύ θερμή υποδοχή.

Συγκεκριμένα, την υποδέχτηκες στο αεροδρόμιο τόσο φίλοι και συγγενείς, όσο και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης με τη σύζυγό του, Δήμητρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.gr, η Μαργαρίτα θα είναι η βασική σεφ στο δείπνο που θα παραθέσει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στους συντελεστές της ταινίας “Σμύρνη μου Αγαπημένη“, με βασική πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση καθώς και γνωστούς ηθοποιούς.

Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επίσης, πέρα από το δείπνο έχει σκοπό να συνάψει μια πλήρη γαστρονομική συνεργασία με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη με σκοπό την προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.