Γλυκά Νερά: Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την Καρολάιν

"Πόσο σκοτάδι χρειάστηκε για να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την Καρολάιν

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη με τις τελευταίες εξελίξεις που έλαβαν χώρα όσον αφορά το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τα social media, μετά την αποκάλυψη του 32χρονου πιλότου πως αυτός είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν, πήραν "φωτιά" με αναρτήσεις.

Οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz έδειξαν την οργή τους - και ήταν πάρα πολλοί. Μια από αυτούς ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία της 20χρονης που κρατά στα χέρια της το νεογέννητο παιδί της και του χαμογελά, γράφοντας από κάτω "Θεέ μου, πόσο σκοτάδι χρειάστηκε για να σβήσει τόσο φως. RIP Καρολάιν."

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Το twitter "σταύρωσε" τον πιλότο

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν εκτενώς το συμβάν και οι περισσότεροι τόνισαν πως δε θα πρέπει να υπάρξουν «Άλλες Κάρολαϊν», δηλαδή άλλες γυναίκες που ζουν καταπιεσμένες σε ένα γάμο και χάνονται από τα χέρια του συζύγου τους.

Ποιος είναι ο 32χρονος συζυγοκτόνος

Η άτυχη κοπέλα είχε μεγαλώσει στην Αλόννησο μαζί με τους γονείς. Ο πατέρας της είναι βρετανικής καταγωγής και η μητέρα της κατάγεται από τις Φιλιππίνες, ζούσαν ωστόσο και δραστηριοποιούνταν στο νησί. Την Αλόννησο την επισκεπτόταν συχνά, όπως συχνά ήταν και τα ταξίδια που έκανε με τον σύζυγό της. Ο 32χρονος άλλωστε εργαζόταν ως πιλότος σε ελικόπτερα και είχε τη δυνατότητα να τους παρέχει μία άνετη ζωή. Καθημερινά πετούσε από τα Μέγαρα και το «Ελ. Βενιζέλος» σε όλη την Ελλάδα, και κυρίως σε νησιά των Κυκλάδων, τη Μύκονο ή τη Σαντορίνη.

Ο παραμυθένιος γάμος του Μπάμπη και της Καρολάιν

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας και πέρυσι ήρθε στη ζωή και η κόρη τους, η ενός έτους σήμερα Λυδία για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Στα κοινωνικά δίκτυα μοιραζόντουσαν στιγμές από την καθημερινότητά τους και από τα ταξίδια τους. Πίσω από τις ευτυχισμένες αυτές στιγμές όμως, κρύβονταν η ένταση στη σχέση τους που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

Όπως έγινε γνωστό άλλωστε η Καρολάιν επισκεπτόταν...διαβάστε την συνέχεια εδώ