Νίκη Λυμπεράκη: Σοκαρισμένη με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Δεν αντέχεται...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκη Λυμπεράκη: Σοκαρισμένη με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ειδικά μετά την ομολογία του 32χρονου συζύγου της για το ειδεχθές φονικό.

Οι Έλληνες celebrities αποφάσισαν να πάρουν θέση επί του θέματος και μία από τις αναρτήσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Νίκης Λυμπεράκη, η οποία ήταν σοκαρισμένη με όσα μάθαινε για την υπόθεση.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναφέρθηκε στον γιο της και στο άτυχο μωράκι της Κάρολαϊν.

Η ανάρτηση της Νίκης Λυμπεράκη για το φονικό στα Γλυκά Νερά

Κοιτάζω τον Πανούλη και σκέφτομαι αυτό το μωράκι συνέχεια. Δεν αντέχεται

Posted by Nicky Lyberaki on Thursday, June 17, 2021

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ποιος είναι ο 32χρονος συζυγοκτόνος

"Όνειρο" χαρακτήριζαν πολλοί την ζωή της Καρολάιν δίπλα στον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που όπως αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17/6 ήταν εκείνος που της αφαίρεσε την ζωή.

Η άτυχη κοπέλα είχε μεγαλώσει στην Αλόννησο μαζί με τους γονείς. Ο πατέρας της είναι βρετανικής καταγωγής και η μητέρα της κατάγεται από τις Φιλιππίνες, ζούσαν ωστόσο και δραστηριοποιούνταν στο νησί. Την Αλόννησο την επισκεπτόταν συχνά, όπως συχνά ήταν και τα ταξίδια που έκανε με τον σύζυγό της. Ο 32χρονος άλλωστε εργαζόταν ως πιλότος σε ελικόπτερα και είχε τη δυνατότητα να τους παρέχει μία άνετη ζωή. Καθημερινά πετούσε από τα Μέγαρα και το «Ελ. Βενιζέλος» σε όλη την Ελλάδα, και κυρίως σε νησιά των Κυκλάδων, τη Μύκονο ή τη Σαντορίνη.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας και πέρυσι ήρθε στη ζωή και η κόρη τους, η ενός έτους σήμερα Λυδία για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Στα κοινωνικά δίκτυα μοιραζόντουσαν στιγμές από την καθημερινότητά τους και από τα ταξίδια τους. Πίσω από τις ευτυχισμένες αυτές στιγμές όμως, κρύβονταν η ένταση στη σχέση τους που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

Όπως έγινε γνωστό άλλωστε η Καρολάιν επισκεπτόταν ψυχολόγο η οποία έκανε αποκαλύψεις τόσο για τη νεαρή όσο και για τον σύζυγό της ο οποίος πήγαινε πάντα μαζί της στα ραντεβού, όπως είπε. «Γι’ αυτό το ζευγάρι, μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Έρχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής.

Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε», είχε δηλώσει η ψυχολόγος.

Από την πρώτη στιγμή πάντως ο 32χρονος επιχείρησε να θολώσει τις υποψίες γύρω από το έγκλημα χρησιμοποιώντας ακόμα και ένα από τα πιο ευτυχισμένα ορόσημα της ζωής του με την Καρολάιν.

Ο δήθεν τραγικός σύζυγος δεν δίστασε να μοιραστεί λίγες μέρες αφού δολοφόνησε τη σύζυγό του μία φωτογραφία από τον γάμο τους στην Πορτογαλία και να γράψει: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».