«Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου για τα Γλυκά Νερά

Συγκλονισμένη με τις εξελίξεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου για τα Γλυκά Νερά

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη σημερινή της εκπομπή, με αφορμή την συγκλονιστική υπόθεση στα Γλυκά Νερά μετά και από την ομολογία του 32χρονου πιλότου, ο οποίος παραδέχθηκε πως σκότωσε τη γυναίκα του.

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα και με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και με αφορμή την εξομολόγηση του αστυνομικού που έβγαλε το μωρό από το σπίτι, η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

«Πόσο τρυφερός και γλυκός. Σε αντίθεση με τη βαρβαρότητα έρχεται αυτή η γλύκα. Έκανε ένα λάθος, όμως, δεν έλυσαν τον σύζυγο, έλυσαν το τέρας», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει: «Ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα είναι συγκλονισμένος».

«Είναι βαρβαρότητα»

Σοκαρισμένος με την υπόθεση των Γλυκών Νερών είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε έκανε λόγο για ένα οργανωμένο έγκλημα και τόνισε πως η βαρβαρότητα ξεχειλίζει από τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

«Όπου και να την πιάσεις την ιστορία είναι τρομακτική. Να σκεφτείς αυτό το κορίτσι που χάθηκε; Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό. Η ζωή είναι πολύτιμη.

Δεν μπορούμε να την αντιμετωπίζουμε ούτε ως είδηση. Να σκεφτείς αυτό το μικρό κοριτσάκι που θα βρεθεί χωρίς μητέρα, αλλά και χωρίς πατέρα -ευτυχώς- έχοντας πάνω της όλο αυτό το δράμα. Αυτό το κορίτσι σε όποια ενημέρωση κι αν έχει, δεν θα μπορέσεις να της κρύψεις την αλήθεια. Είναι μια κατεστραμμένη ζωή. Μακάρι να κάνει την υπέρβαση.

Είμαστε θεατές σε αυτόν τον παραλογισμό, την αγριότητα, τη βαρβαρότητα. Παρόλο που όλοι το προσεγγίζαμε και βλέπαμε. Γιατί να ζούμε τέτοια αγριότητα και μάλιστα με τέτοια λεπτομέρεια.

Χθες που έμαθα ότι ομολόγησε, θα σας πω το εξής απλό. Εγώ βλέπω ποδόσφαιρο αυτές τις μέρες και δεν μπόρεσα ούτε αυτό να δω. Σήμερα ξύπνησα, μπήκα να ενημερωθώ να δω τι είπε. Όλο αυτό έρχεται σε συλλογικό επίπεδο. Ένας “γεννημένος” δολοφόνος έρχεται να βγάλει την αγριότητα και τη βαρβαρότητα απέναντι στη γυναίκα του, στο παιδί του και σε όλη την κοινωνία, στους γονείς, στη γειτονιά σε όλους», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένα οργανωμένο έγκλημα».