Γλυκά Νερά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Άργησε πολλές μέρες να είναι συντετριμμένος»

Το αυστηρό σχόλιο για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Άργησε πολλές μέρες να είναι συντετριμμένος»

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο και για την ομολογία του 32χρονου πιλότου που παραδέχθηκε πως σκότωσε τη σύζυγό του.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη στάση που κράτησε αυτές τις 38 μέρες ο δράστης, και στα ψέματα που είπε στην αστυνομία, για τα οποία βέβαια θα δεχθεί αντίστοιχη ποινή.

Το σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα Γλυκά Νερά

«Θα πω κάτι, λυπάμαι πάρα πολύ, από ανθρώπινης μεριάς και εκτός τελείως της θέσης μου εδώ, άργησε πολλές ημέρες να είναι συντετριμμένος.

Όταν πιάστηκε και ομολόγησε, τώρα φυσικά μάλλον είναι συντετριμμένος γιατί μάλλον έχει δει ότι θα πρέπει να πληρώσει. Το ότι σκότωσε τη γυναίκα του και τον σκύλο του δεν νομίζω ότι το βλέπει καθόλου. Αυτό είναι από ανθρώπινης πλευράς και ζητώ συγγνώμη που κάνω αυτό το σχόλιο», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

"Μου φαίνεται λυτρωμένος"

Ο δικηγόρος που ανέλαβε τον 33χρονο πιλότο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης πως δολοφόνησε την σύζυγό του, Καρολάιν,, είναι ο Βασίλης Σπύρου, ο οποίος αφού συνομίλησε με τον εντολέα του έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “T- Live”.

«Το ζήτημα είναι ότι θέλω να γίνει σεβαστό το εξής γεγονός. Αφενός τον άνθρωπο τον είδα και μιλήσαμε και είπαμε όσα λέγονται μεταξύ εντολέα και δικηγόρου αλλά εγώ σήμερα δεν έχω καν δει την δικογραφία. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και παρακαλώ να μείνουμε εκεί γιατί ούτε προθεσμία έχουμε πάρει από τον ανακριτή και φυσικά δεν έχει ακόμα απολογηθεί.

Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση οι προσωπικές εντυπώσεις και συμπάθειες και αντιπάθειες που δημιουργούνται. Ο ρόλος του δικηγόρου και του κάθε δικηγόρου είναι να υπερασπίζεται έναν εντολέα και αυτός ο άνθρωπος παρότι προδήλωσε όπως φαίνεται ότι διέπραξε αυτό το έγκλημα έχει κι αυτός και ανάγκη και υποχρεωτικής παρουσίας στην πραγματικότητα ενός δικηγόρου.

Δεν έχω μιλήσει με την οικογένειά του. Έχω μιλήσει μόνο με τον ίδιο και αυτό που μπορώ να σας επιβεβαιώσω είναι ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ένας άνθρωπος που έχει φτάσει σε αυτό το νομικό σημείο, δηλαδή πριν ξεκινήσει η νομική διαδικασία και μετά από όλη αυτή τη διαδικασία τόσων ωρών που πέρασε στην αστυνομία, θα έλεγα προσωπική εκτίμηση, ότι μου φαίνεται λυτρωμένος», είπε ο δικηγόρος του 33χρονου πιλότου.