Ιωάννα Λίλη: Επιστρέφει με αθλητική εκπομπή - Πρώην παίκτης του Survivor στο πλευρό της

Αυτή την συνεργασία σίγουρα δεν την περιμέναμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Λίλη: Επιστρέφει με αθλητική εκπομπή - Πρώην παίκτης του Survivor στο πλευρό της

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή Love It, αποκαλύφθηκε πως η Ιωάννα Λίλη πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση, έχοντας συμπαρουσιαστή έναν πρώην παίκτη του Survivor.

Η Μάρτζυ Λαζάρου πριν λίγο καιρό είχε πει: "Θα κάνει μια εκπομπή, αθλητικού περιεχομένου, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Θα φιλοξενεί κάποιους αθλητές, Ολυμπιονίκες. Θα καταγράφουν μαζί στιγμές από την καθημερινότητά τους, θα συνομιλούν, ενώ ταυτόχρονα όμως, ο κάθε αθλητής θα κάνει και κάποια δοκιμασία.

Δηλαδή αν είναι πρωταθλητής στο τρέξιμο, θα κληθεί να κάνει κολύμβηση. H Ιωάννα γνωρίζει από αθλητισμό και έχει έναν τρόπο να... ξεκλειδώνει τους ανθρώπους, κάτι που έχει ξανακάνει και σε προηγούμενή της εκπομπή, προσέγγιζε ανθρώπους με πολύ ωραίο τρόπο, όπου άγγιζε και το ψυχολογικό κομμάτι"

Σήμερα το μεσημέρι, η δημοσιογράφος είπε στον αέρα της εκπομπής πως ο Νάσος Παπαργυρόπουλος θα είναι ο συμπαρουσιαστής της Ιωάννης Λίλη στην αθλητική της εκπομπή στο Open, μιας και δεν θα είναι ο Bachelor 2.

«Μετά το Survivor μου πήρε 3 μήνες να...»

Στο The 2night show βρέθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του, μίλησε για το Survivor και το πως βίωσε την καθημερινότητα του με την επιστροφή στην Ελλάδα

«Μου είχε γίνει πρόταση για σίριαλ, όταν είχα βγει από τα ριάλιτι κι από αυτά που έγινα αρκετά πιο γνωστός, αλλά εγώ εκείνη την στιγμή της ζωής μου δεν ήμουν ικανός να τα φέρω εις πέρας. Περνούσα διάφορες φάσεις που δεν μου είχαν συμβεί ξανά. Δηλαδή μετά από 5-6 μήνες απομόνωσης, όταν άρχισα να βγαίνω έξω και να πηγαίνω σε πολυσύχναστους χώρους, ζαλιζόμουν από την βαβούρα, τις πολλές κινήσεις και συνομιλίες.

Με έπιανε μια ζαλάδα και δεν μπορούσα κιόλας να αναπνεύσω. Οπότε φοβόμουν στην αρχή μην μου συμβεί κάτι τέτοιο. Μου πήρε 3 μήνες να το ξεπεράσω, το ξεπέρασα μόνος και εργάστηκα με τον εαυτό μου. Ήξερα ότι ήταν κάτι ψυχοσωματικό και πέρασε».

Όπως φαίνεται ωστόσο, 2 χρόνια μετά το Survivor, όχι μόνο έχει συνηθίσει, αλλά... έτρεχε ημίγυμνος στους δρόμους της Γλυφάδας.