Άννα Μαρία Βέλλη: «Έχω φάει κάτι παραπάνω από απλά χαστούκια»

«Μεγαλώστε ανθρώπους και όχι άντρακλες. Για να μην σοκαριστεί καμία κοινωνία ξανά από αποτρόπαια εγκλήματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Μαρία Βέλλη: «Έχω φάει κάτι παραπάνω από απλά χαστούκια»

Σε σοκ βρίσκεται όλο το Πανελλήνιο με τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, στις οποίες θέλησε να τοποθετηθεί η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε χθες ότι ήταν αυτός που σκότωσε τη σύζυγό του και έκτοτε η ομολογία του είναι νούμερα ένα θέμα στα μέσα.

Πολλοί επώνυμοι θέλησαν να εκφράσουν την άποψη του επί του θέματος και να ξεσπάσουν δημόσια και μια από αυτές ήταν και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για τα Γλυκά Νερά

«Μετά τα χθεσινά γεγονότα με την αποκάλυψη της γυναικοκτονίας, έτυχε σήμερα το πρωί να πέσω πάνω σε αυτό. Να ενημερώσω τον φίλο, πως τα έχω φάει τα χαστουκάκια μου και κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι. Ευτυχώς δεν έμεινα με σταυρωμένα χέρια και είχα τη δύναμη να αποχωρήσω από το τοξικό αυτό περιβάλλον.

Σε αντίθεση με άλλες γυναίκες που φοβούνται να το κάνουν, γιατί υπάρχουν άντρες σαν και τον φίλο που θεωρούν πως τα χρειαζόμαστε τα χαστουκακια μας. Μεγαλώστε ανθρώπους και όχι άντρακλες. Για να μην σοκαριστεί καμία κοινωνία ξανά από αποτρόπαια εγκλήματα».

Άννα Μαρία Βέλλη ανάρτηση για Γλυκά Νερά

Ίσως είναι μωρό, ίσως είναι burger»

Μπορεί η Άννα Μαρία Βέλλη να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ρόδο μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή, ωστόσο βλέποντας τι συμβαίνει στο διαδίκτυο για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας και το σεξιστικό βίντεο που έβγαλαν, θέλησε να πάρει θέση.

Έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός - youtuber, δημοσίευσε μια φωτογραφία την οποία τράβηξε όταν βγήκε από το Survivor 4 και σχολίασε με τον δικό της τρόπο τα όσα αναφέρει το εν λόγω βίντεο.

«Ίσως είναι μωρό

Ίσως είναι burger

Ίσως θέλω παιδί

Ίσως δεν θέλω παιδί

Ίσως κάνω παιδί στα 45

Ίσως κάνω παιδί στα 25

Ίσως δεν κάνω

Ίσως μια μέρα να θυμηθούμε πως είμαστε στο 2021 και όχι στον μεσαίωνα,

Ίσως. Ξέρω γω. Θα δούμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άννα Μαρία Βέλλη για συνέδριο γονιμότητας