Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχουν εκπομπές που είναι τελείως ανόητες και καταγράφουν νούμερα»

«Δεν μου αρέσουν όλες οι σειρές που γίνονται, δεν είναι υποχρεωτικό να μου αρέσουν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχουν εκπομπές που είναι τελείως ανόητες και καταγράφουν νούμερα»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα του Pop Up και την Χριστιάννα Κοχλατζή, με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Οθέλλος» ανά την Ελλάδα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε επίσης και για την σημερινή εικόνα της ελληνικής τηλεόρασης και το επόμενο δικό του βήμα σε αυτήν, ενώ είχε αναφερθείο και στις καταγγελίες.

Γιάννης Μπέζος για την τηλεόραση

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

«Δεν σημαίνει ότι επειδή κάτι καταγράφει νούμερα τηλεθέασης, δεν μιλώ για τις Άγριες Μέλισσες που είναι πολύ καλή σειρά γιατί αυτό θα βγουν να πουν, δεν δείχνει πάντα και την εκτίμηση του κοινού. Αναφέρομαι γενικότερα.

Η επιτυχία στην τηλεόραση έχει να κάνει με το πως κάτι καταγράφεται στον χρόνο. Αν το θυμόμαστε και αν μας ακολουθεί. Δεν έχει να κάνει πάντα με τα νούμερα που κάνουμε εκείνη την ώρα, γιατί υπάρχουν και εκπομπές πέραν της μυθοπλασίες που είναι τελείως ανόητες και καταγράφουν νούμερα.

Υπάρχει κάτι τηλεοπτικό στα πλάνα μου για τη νέα σεζόν, το οποίο όμως δεν μπορώ να το ανακοινώσω. Γιατί πρέπει να το ανακοινώσει πρώτα ο σταθμός που θα το κάνει ή ο παραγωγός. Θα κάνω όμως κάτι σίγουρα.

Δεν μου αρέσουν όλες οι σειρές που γίνονται. Δεν είναι υποχρεωτικό να μου αρέσουν. Ορισμένα σίριαλ μου αρέσουν, ορισμένα δεν μου αρέσουν αν και έχω δει αποσπασματικά. Βλέπω πράγματα τα οποία είναι πολύ πετυχημένα και όντως έχουν ενδιαφέρον για μένα».

«Θέλω να εξαλειφθεί η βλακεία από τον κόσμο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Φλερτ βρέθηκε ο αγαπημένο ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή των θεάτρων μετά τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό καθώς και στους μήνες που έπονται.

Λίγες μέρες μετά την επεισοδιακή συνέντευξή του στο Happy Day, ο Γιάννης Μπέζος... ξαναχτύπησε με μία επική ατάκα σχετικά με τη βλακεία, η οποία πρέπει να εξαφανιστεί από τον κόσμο.

«Έχεις την ευθύνη του εαυτού σου και την ευθύνη απέναντι σε εκείνους που έχουν πληρώσει για να σε δουν. Έχουμε ευθύνη, όπως και τώρα που μιλάμε, έχω ευθύνη για το τι θα πω και πώς θα το πω.

Όσο περνούν τα χρόνια, οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται και πρέπει να κρατάς ζεστή την καρδιά και τη ματιά και την ψυχή και να μην φοβάσαι. Είναι χαρακτηριστικό ότι εμείς φοβόμαστε πιο πολύ από όσο πρέπει. Φοβόμαστε τους συναδέλφους μας, το συνάφι μας είναι σαν τις παρέες των νέων, η γοητεία είναι σαν είναι ελεύθερος», σχολίασε αρχικά.

Στην ερώτηση για το πώς θα ήθελε να ήταν ο κόσμος απάντησε: «Θα ήθελα να έχει εξαλειφθεί η βλακεία. Αλλά έχω ηττηθεί κατά κράτος».

Όσο για το πώς βλέπει το καλοκαίρι και τον χειμώνα που έρχεται: «Πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά. Πρέπει να σταματήσουμε τις γκρίνιες, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δούμε ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να ξαναμπεί στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα να κάνουμε τη δουλειά μας ακόμα καλύτερη. Είμαι και πρέπει να είμαι αισιόδοξος».