Βασίλης Θεοδώροπουλος: Γιόρτασε τα γενέθλια του - Η τούρτα με άρωμα... Φάρμας

Λίγο μετά το φινάλε του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλης Θεοδώροπουλος: Γιόρτασε τα γενέθλια του - Η τούρτα με άρωμα... Φάρμας

Λίγο μετά το μεγάλο φινάλε της Φάρμας, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γιόρτασε τα γενέθλια του, με τον ίδιο να σβήνει τα κεράκια μιας εντυπωσιακής τούρτας.

Ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού ήταν ο Κώστας Γκρέκας, ωστόσο ο Βασίλης κατάφερε και έφτασε στους φιναλίστ, μιας και είχε μια πολύ καλή επίδοση.

Ο πρώην παίκτης λοιπόν έχει κάνει την εμφάνιση του ξανά στο Instagram μετά την επιστροφή του στην καθημερινότητα του και πολύ συχνά μοιράζεται με τους φίλους του στιγμές και φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος μοιράστηκε την τούρτα που έσβησε για τα γενέθλια του, η οποία όπως βλέπουμε, έχει άρωμα Φάρμας!

Η φωτογραφία του Βασίλη Θεοδωρόπουλου

Βασίλης Θεοδώροπουλος γιόρτασε τα γενέθλια του

«Οικονομικά ήταν πολύ δύσκολα»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης, μετά τον τελικό της Φάρμας, όπου βγήκε δεύτερος και νικητής αναδείχθηκε μετά από πολύ δύσκολες δοκιμασίες, ο Κώστας Γκρέκας.

Ο Μπίλλη, βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε μαζί με τα 8 αδέρφια του και τους γονείς του.

«Έχω άλλα 9 αδέρφια κι είμαι ο τρίτος. Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Ποτέ δεν πήγαμε κι οι 12 μαζί κάπου. Πήγαινα σχολείο και κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με ένα παιδί στο σπίτι. Ένιωθα ότι έτσι πρέπει να είναι. Δεν υπάρχουν δίδυμα, ήταν δέκα γέννες. Είναι ήρωας η μάνα μου.

Οικονομικά ήταν πολύ δύσκολα κι ο πατέρας μου έγινε δημόσιος υπάλληλος από το δέκατο παιδί και μετά. Μας στήριζε πιο πολύ η οικογένεια της μαμάς. Τσακωνόμασταν πολύ μικρά. Πήραμε ένα σπίτι εργατικές κατοικίες, που μας έδωσε το κράτος κι είχαμε τρία δωμάτια. Των γονιών μου και δύο δικά μας που κοιμόμασταν μαζί σε κουκέτες. Είχαμε δύο τουαλέτες ανδρικές και γυναικείες. Πολλές φορές πιέζαμε τον άλλον να βγει από την τουαλέτα για να μπει ο επόμενος».