Μαρία Σάκκαρη: Έστειλε τρυφερό μήνυμα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από τον αέρα του Tik Talk

"Θέλω να του πω ότι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Σάκκαρη: Έστειλε τρυφερό μήνυμα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από τον αέρα του Tik Talk

Λίγο μετά τις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το Youweekly.gr με εκείνη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η κορυφαία τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Talk και μίλησε για τη συγκλονιστική αναμέτρηση που χαράχτηκε στη μνήμη του κόσμου και τα έντονα συναισθήματα που γεννά το τένις.

«Είναι ένα τουρνουά που θα μου μείνει αξέχαστο». Επόμενες “μάχες” που θα δώσει είναι σε λίγες ημέρες στο Wimbledon και στη συνέχεια για πρώτη φορά οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το όνειρο για κάθε Έλληνα Αθλητή είναι οι Ολυμπιακοί» είπε στην αρχή.

Η συνέντευξη της Μαρίας Σάκκαρη

Πώς αντιδρά μπροστά στις ήττες της;

Η γνωριμία με τον Τσιτσιπά

«Έχω πει πολλές φορές ότι θαυμάζω το IQ του Στέφανου. Είναι θέμα χρόνου να κερδίσει ένα Grand Slam. Αυτό που κατάφερε στο Roland Garros είναι αξιοθαύμαστο. Τον Στέφανο τον θυμάμαι από τα 10-12, πολύ μαζεμένο παιδάκι. Μετά τα 16 έκανε ένα μπαμ και κανείς δεν τον αναγνώριζε. Επειδή οι δυο μας παίζουμε μόνοι μας υπάρχει αλληλοσεβασμός, αλληλοστήριξη και αγάπη. Θα παίξουμε μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες… Εύχομαι να του κάνω την ζωή εύκολη. Κι εγώ έχω σπάσει ρακέτες, έχω βρίσει», αποκαλύπτει ακόμη η τενίστρια αναφερόμενη στις απαιτητικές στιγμές του αθλητισμού.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη σχέση της με την μητέρα της, επίσης σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια στο τένις, Αγγελική Κανελλοπούλου.

«Δύσκολο να έχω προπονήτρια τη μαμά μου. Θέλω να έχω πιο πολύ μία σχέση μητέρας – κόρης και να παίρνω τις συμβουλές της. Η μαμά μου χτύπαγε το κεφάλι της στον τοίχο όταν της είπα πως θέλω να ασχοληθώ με το τένις. Δεν ήθελε κανένα από τα παιδιά της να ασχοληθεί. Η μητέρα μου είναι η πρώτη που παίρνω τηλέφωνο, είτε έχω κερδίσει, είτε έχω χάσει» είπε.

Η ζωή ενός πρωταθλητή προϋποθέτει και πολλές θυσίες. Αυτό που στερήθηκε περισσότερο τα χρόνια που μένει στο εξωτερικό είναι η επαφή με τους γονείς της και με τους φίλους της που άφησε πίσω. «Η ζωή ενός αθλητή έχει πολλή μοναξιά» υπογράμμισε η ίδια.

Πέρα από τα διθυραμβικά σχόλια δεν λείπουν όπως πάντα και οι haters. Πώς διαχειρίζεται η ίδια τα αρνητικά σχόλια που διαβάζει ή ακούει;

«Έχω πιάσει τον εαυτό μου να διαβάζει τα αρνητικά σχόλια και το σταμάτησα, γιατί δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστο. Πάντα κάποιος θα βρει κάτι να πει. Και το πάλι θα έβρισκαν να πουν κάτι, ότι ήμουν τυχερή στην κλήρωση».

Όταν οι προβολείς στα τερέν κλείνουν, όταν η προπόνηση τελειώνει, η Μαρία Σάκκαρη βρίσκει την ευκαιρία να αφιερώσει τον χρόνο της στα αγαπημένα της πρόσωπα, που στέκονται δίπλα της και τη στηρίζουν.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ένα από αυτά είναι και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και όπως έγινε πρόσφατα γνωστό η φιλία τους μετατράπηκε σε έναν φλογερό έρωτα, που τους έχει συνεπάρει. Φάνηκε μάλιστα και από τους πανηγυρισμούς του γιου του πρωθυπουργού σε κάθε της καλή στιγμή στο Roland Garros, που ήταν κι εκείνος παρών.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις».

Αμέσως μετά, θυμήθηκε και τη φορά που πέρασε από οντισιόν για τη σειρά «Παρά Πέντε».

«Ήταν μία ατυχής στιγμή» είπε αρχικά με χιούμορ. «Το 2004-2005, όταν παιζόταν το “Παρά Πέντε”, συμμαθητής μου ήταν ο γιος της Μαριάννας Τόλη. Πήγα έκανα οντισιόν και από τη στιγμή που δεν έπαιξα καταλάβαμε γιατί».

Τέλος, με αφορμή την παρουσία της στο θέατρο «Άλσος» στην πρώτη συναυλία της Άννας Βίσση μετά τη lockdown εποχή η τενίστρια μίλησε και για τη φιλία που δένει την ίδια και τη μητέρα της με τη γνωστή τραγουδίστρια.

Τα καλύτερα, όμως, είχε να πει για εκείνη και η Άννα Βίσση σε βίντεο που προβλήθηκε.