Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μου έχουν στείλει πολλές τολμηρές φωτογραφίες που...»

«Δε νομίζω ότι υπάρχει γνωστός ηθοποιός που δεν έχει δεχθεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μου έχουν στείλει πολλές τολμηρές φωτογραφίες που...»

Στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για το φλερτ στα social media.

«Στην καραντίνα αυτοσχεδίαζα στην μαγειρική κι έκανα αυτοσχεδιασμούς που ήταν αποτυχημένοι. Έκανα κάτι τρομερές μακαρονάδες με σάλτσες που έβγαινα μουσταλευριά. Δεν είμαι από τους άντρες που θα καλούσαν μια γυναίκα για δείπνο. Δεν μπαίνουν εύκολα οι γυναίκες στο σπίτι μου, δεν πρέπει και δεν είναι σωστό», ανέφερε αρχικά.

Η αποκάλυψη του Χαραλαμπίδη για τις τολμηρές φωτογραφίες

«Δε νομίζω ότι υπάρχει γνωστός ηθοποιός που δεν έχει δεχθεί φλερτ μέσω των social media. Μου έχουν στείλει διάφορες τολμηρές φωτογραφίες που δεν τοις ανοίγω καν. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στην ζωή μου λίγες και καλές.» δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος είχε πάρει θέση και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου.

«Και να την ένιωθα την ανάγκη να γίνω πατέρας, δεν θα γινόμουν»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show, όπου αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, κάνοντας αποκαλύψεις. Γιατί δεν θέλει να γίνει πατέρας; Ποια είναι η ιστορία πίσω από το θαύμα της γέννησης του;

«Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να γίνω πατέρας. Και να την ένιωθα δεν θα γινόμουν. Θέλω να γίνω υπεύθυνος πατέρας, όχι ένας δότης σπέρματος. Δεν είναι σκύλος ο διάδοχος. Καμιά φορά με τρόμαξε ο έρωτας. Όταν είδα φιλικά ζευγάρια να πρέπει να μπω στη μέση για να μην παίξουν ξύλο μπροστά στα παιδιά τους.

Με τρόμαξε η ανωριμότητα και των γυναικών και των ανδρών και της κοινωνίας. Υπάρχει ρατσισμός με όσους δεν έχουν παντρευτεί, ότι κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά τους. Δεν παντρεύτηκα επειδή είμαι υπεύθυνος», είπε αρχικά για την πατρότητα, ενώ ήταν αφοπλιστικός και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι θαύμα της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, καθώς οι γονείς του τον έκαναν μετά από 14 χρόνια γάμου.

«Οι γονείς μου με έκαναν μετά από 14 χρόνια γάμου. Δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί όσο κι αν προσπάθησαν. Είχαν πει στη μητέρα μου ότι δεν θα κάνει παιδί ποτέ. Πολλές φορές ένιωθα αμηχανία που οι γονείς μου το απόδωσαν σε θαύμα. Αλλά αφού έγινα 50 αποφάσισα να είμαι ο εαυτός μου.

Η μικρή μου ιστορία έχει ως εξής. Ο πατέρας μου ήταν κηπουρός και η μητέρα μου καθαρίστρια στο νοσοκομείο Παπαδημητρίου. Τότε έκανε παρέα με άλλες κοπέλες που της είπαν για την Αγία Ειρήνη ότι κάνει θαύμα στις στείρες γυναίκες. Κάποια στιγμή ένα μεσημέρι που κοιμήθηκε είδε όνειρο μια γυναίκα μαυροφορεμένη, χαμογελαστή έξω από ένα κάστρο να της λέει εμένα ψάχνεις έλα να με βρεις.

Υπέθεσε ότι είναι εκείνη και πήγαν με τον πατέρα μου. Εκεί υπάρχει μια διαδικασία δύσκολη ψυχικά για μια γυναίκα που κάνει τάμα. Είναι μεγάλη ψυχική οδύνη. Και μετά δεν έγινε τίποτα ώσπου ξέχασε μέχρι και το τάμα. Τότε άρχισε να φουσκώνει και της είπαν ότι είναι ανεμογκάστρι. Όταν έδωσα σημεία της πραγματικής μου παρουσίας έπεσε σοκ στην ιατρική κοινότητα. Γεννήθηκα με καισαρική και πιστεύει η μητέρα μου ότι αυτό έγινε για να μην πουν ότι υιοθετήθηκα».