Τα Φιλαράκια: «Εχω καρκίνο σε 4ο στάδιο και μάλλον θα νικηθώ»

Σοκαριστική αποκάλυψη από αγαπημένο ηθοποιό της σειράς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα Φιλαράκια: «Εχω καρκίνο σε 4ο στάδιο και μάλλον θα νικηθώ»

Μία εξαιρετικά δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε ένας από τους πολύ αγαπημένους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς «Φιλαράκια», λίγο καιρό μετά το ιστορικό reunion που καθήλωσε τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο οποίος στη σειρά υποδύθηκε τον «Γκάνθερ» που είχε μεγάλο έρωτα με τη «Ρέιτσελ» αλλά δεν κατάφερε ποτέ να την κάνει δική του.

Οι δηλώσεις του Γκάνθερ από τα Φιλαράκια για τον καρκίνο

Όπως δήλωσε διαγνώστηκε με καρκίνο το Σεπτέμβριο του 2018 σε ηλικία 56 ετών τότε, κατά τη διάρκεια ενός ετήσιου τσεκ-απ.«(…) Σχεδόν αμέσως, ο γιατρός μου μου τηλεφώνησε και μου είπε «Γεια σου, θέλω να έρθεις αύριο γιατί υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχεις αρκετά σοβαρό πρόβλημα με τον προστάτη σου».

Το πρώτο διάστημα όπως είπε ήταν αισιόδοξος, η ασθένεια όμως εξαπλώθηκε στα οστά και τη σπονδυλική στήλη του, οδηγώντας σε παραπληγία ή παράλυση των κάτω άκρων. Ο Τάιλερ είπε ότι ο καρκίνος μεταλλάχθηκε «ακριβώς τη στιγμή της πανδημίας», πράγμα που επιδείνωσε την κατάσταση.

Η ασθένεια ειπε τέλος τον εμπόδισε να εμφανιστεί αυτοπροσώπως στο reunion από τα «Φιλαράκια» που προβλήθηκε στο HBO Max στο τέλος Μαΐου. Αντ ‘αυτού, εμφανίστηκε μέσω Zoom.

«Ήθελα να λάβω μέρος σε όλο αυτό, και να βρεθώ στη σκηνή, τουλάχιστον μαζί τους, και να συμμετάσχω σε όλους τους εορτασμούς» δήλωσε ο Τάιλερ.

«Ήταν γλυκόπικρο, ειλικρινά. Ήμουν πολύ χαρούμενος που συμπεριλήφθηκα. Ήταν απόφασή μου να μην συμμετάσχω σε αυτό φυσικά και να κάνω εμφάνιση στο Zoom, βασικά, επειδή δεν ήθελα να προκαλώσω κατήφεια σε Δεν ήθελα να προκαλέσω σχόλια του τύπου “Ω, και παρεμπιπτόντως, ο Γκάνθερ έχει καρκίνο».

Αυτή την αμοιβή πήραν οι πρωταγωνιστές για το reunion

Τα Φιλαράκια επέστρεψαν στη μικρή οθόνη και το κοινό ξετρελάθηκε με το reunion των έξι πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς. Η αλήθεια είναι βέβαια πως η επιστροφή αυτή πληρώθηκε πολύ ακριβά από την παραγωγή.

Η σειρά αυτή αποτέλεσε τη μεγαλύτερη δουλειά που έχουν κάνει οι πρωταγωνιστές στην καριέρα τους, ενώ απογείωσε την Τζένιφερ Άνιστον η οποία ήταν και η πιο κερδισμένη στο οικονομικό κομμάτι.

Φιλαράκια αμοιβή πρωταγωνιστών

Όπως είχε γίνει γνωστό, για την τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», οι έξι πρωταγωνιστές κέρδιζαν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ σύμφωνα με την The Sun, ο καθένας τους έβγαλε σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί στο χθεσινό επεισόδιο της επανένωσης.