Χριστίνα Μπόμπα: Οι υπέροχες φωτογραφίες για τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης της

Μας δείχνει πώς μεγάλωνε η κοιλιά της ανά μήνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Οι υπέροχες φωτογραφίες για τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης της

Λίγες μέρες πριν φέρει στη ζωή τα δίδυμά της, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλιά της μέσα σε αυτούς τους 9 μήνες.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει μοιραστεί στο Instagram της, πολλά στιγμιότυπα από τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αυτή τη φορά, έκανε μία προσπάθεια να μαζέψει φωτογραφίες από όλα τα στάδια αυτού του υπέροχου «ταξιδιού» με τα κοριτσάκια της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για την εγκυμοσύνη της

«Οι μήνες πέρασαν, η κοιλιά μεγάλωσε (υπερβολικά) κι εμείς κυριολεκτικά μετράμε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να γεννήσουμε…», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της στο Instagram.

«Θα έκανα εύκολα κάτι τηλεοπτικό με τον Σάκη...»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό DownTown η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να κάνει μία εκπομπή μαζί με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη.

Το ζευγάρι είναι πολύ δεμένο και σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να υποδεχθεί και τα δίδυμα κοριτσάκια του που θα ολοκληρώσουν την οικογένειά τους.

Δεν βλέπω να μου λες κάτι για την τηλεόραση…

Μετά το «The Voice», που μου άρεσε πολύ, ήθελα να κάνω κάτι που να είναι πιο πολύ επάνω μου, κάτι πιο δικό μου. Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν μου ταίριαζαν. Κι επειδή εγώ είμαι με το ένα πόδι στα επιχειρηματικά και με το άλλο στα social media, είχα αποφασίσει ότι θα κάνω τηλεόραση μόνο αν υπάρξει κάτι που θα μου ταιριάζει.

Βέβαια, τώρα έχει φύγει εντελώς η τηλεόραση από το μυαλό μου, γιατί έρχονται τα μωράκια, έχω τις επιχειρήσεις μου και δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω. Αν μια άλλη περίοδο μου έρθει μια καλή πρόταση ή σκεφτώ κάτι που θα ήθελα να κάνω, θα το συζητούσα εννοείται.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης εκπομπή

Τι θα σου άρεσε να κάνεις;

Κάτι ταξιδιωτικό ίσως, όπως αυτό που έκανα και στα social media τόσα χρόνια. Αλλά μου αρέσουν και τα μεγάλα βραδινά shows. Επίσης, θα μου άρεσε και κάποια εκπομπή που να εστιάζει σε γυναικεία θέματα.

Είχε ακουστεί κάποια στιγμή ότι θα κάνατε πρωινή εκπομπή μαζί με τον Σάκη. Ήταν αστικός μύθος;

Είχε ακουστεί αυτό, αλλά δεν έχει συζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Ειδικά στην παρούσα φάση είναι τελείως άκαιρο, δεν το έχουμε στο μυαλό μας. Θα έκανα εύκολα κάτι τηλεοπτικό με τον Σάκη, γιατί έχουμε ωραία χημεία και είναι πολύ εύκολο για εμάς να δουλεύουμε μαζί, αλλά πρωινό δύσκολα θα έκανα. Έχει μια καθημερινή τριβή και μια άλλη φιλοσοφία, που είναι δύσκολη για ένα ζευγάρι – αν και δεν μας φοβάμαι σε τίποτα. Θα μας φανταζόμουν όμως πιο εύκολα σε κάτι πιο περιπετειώδες!