Κορωνοϊός: Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Φραγκολιά

Όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη σημερινή έναρξη του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Φραγκολιά

Εδώ και αρκετό καιρό ο Κώστας Φραγκολιάς απέχει από την πρωινή εκπομπή του ALPHA, Happy Day, καθώς αφού η σύντροφός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ο ίδιος αναγκάστηκε να μπει σε προληπτική καραντίνα και λίγες ημέρες μετά δεν την γλίτωσε, νόσησε.

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη της εκπομπής ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως όλα πάνε καλά στην υγεία του συναδέλφου της και πως πολύ σύντομα θα βρίσκεται πάλι στην θέση του.

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την υγεία του Κώστα Φραγκολιά

«Να πούμε ότι ο Κώστας μας είναι πολύ καλά στην υγεία του, με την έννοια ότι τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει. Αλλά βάσει πρωτοκόλλου και οδηγιών εξακολουθεί να είναι εκτός. Αύριο θα κάνει ένα μοριακό και πρώτα ο Θεός, αν όλα είναι καλά, την Πέμπτη θα είναι μαζί μας, που θα έχει πάρει το αποτέλεσμα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν έχουμε γεύση και όσφρηση»

«Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Η μητέρα μου μού έφερε μαζί με το φαγητό και self test. Όλα καλά. Το πρόσωπο που νοσεί είναι η κοπέλα μου, η οποία αισθάνεται κάποιες φορές καλά. Αργά το βράδυ ανεβάζει δέκατα σε πυρετό και είχε και κάποιους πόνους στο κορμί.

Γεύση και όσφρηση έχει. Ευτυχώς έχουμε την πολυτέλεια, γιατί μετακόμισα σε καινούριο σπίτι, να μπορούμε να το διαχωρίσουμε. Έτσι έχει ο καθένας τον χώρο του και ζούμε απομονωμένα. Η Δώρα είναι στο τηλέφωνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Τα συμπτώματα ήταν πολύ ελαφριά.

Πιστεύω ότι το προλάβαμε στην αρχή και γι’ αυτό και εγώ είμαι αρνητικός. Φαντάζομαι ότι είναι από την προηγούμενη Πέμπτη – Παρασκευή»