Νάντια Μπουλέ: Τι τρώει για πρωινό λίγο πριν γεννήσει - Απίστευτο

Τρομερές λιγούρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νάντια Μπουλέ: Τι τρώει για πρωινό λίγο πριν γεννήσει - Απίστευτο

Η αγαπημένη Νάντια Μπουλέ διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον για να κρατήσει στην αγκαλίτσα της το πρώτο της παιδάκι.

Η όμορφη ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά “Αγγελική” ανυπομονεί για τον ερχομό του καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. Η Νάντια Μπουλέ, όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους δημοσιεύοντας ωστόσο αρκετές φωτογραφίες της στις οποίες πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η νέα ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ

Σήμερα το πρωί ωστόσο, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram το πρωινό της. Αυτό βέβαια δεν ήταν ένα συνηθισμένο πρωινό αλλά στην περίοδο της εγκυμοσύνης όλα δικαιολογούνται.

“Τι εννοείς ότι δεν είναι ώρα για φαγητό; Και τι εννοείς ότι τα γεμιστά δεν είναι πρωινό;” ΄έγραψε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ εγκυμοσύνη

Φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του μωρού της

Η μέλλουσα μητέρα έχει ήδη ολοκληρώσει τις προετοιμασίες του παιδικού δωματίου, ωστόσο ποτέ δεν μπορείς να βάλεις τελεία στις αγορές σου όταν πρόκειται για το δωμάτιο του πρώτου σου παιδιού. Η χρωματική παλέτα που κινήθηκε ήταν σε απαλούς τόνους, με το λευκό να κυριαρχεί . Στους τοίχους έβαλε αυτοκόλλητα σε καφέ και γκρι αποχρώσεις ενώ η κούνια είναι τύπου Μοντεσσόρι.

μπουλε παιδικο δωμάτιοπαλ αποχρωσεις

Η προετοιμασία του παιδικού δωματίου διαφέρει από γονείς σε γονείς. Ωστόσο οι περισσότεροι νέοι γονείς ακολουθούν πιστά τις συμβουλές του γιατρού τους, ώστε να μην ζοριστεί η μητέρα ή το έμβρυο. Συνήθως, αποφεύγονται τέτοιες διαδικασίες τους πρώτους μήνες, κατα μέση αναλογία οι περισσότεροι ξεκινούν μετά τον 7ο μήνα.