Αιμίλιος Χειλάκης: «Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε πουρμπουάρ»

«Ήταν πολύ... large»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αιμίλιος Χειλάκης: «Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε πουρμπουάρ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος» ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που εργαζόταν ως σερβιτόρος και είχε σαν πελάτη τον... Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο ηθοποιός που έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα με τις Άγριες Μέλισσες, εξήγησε πως τότε, ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρα μηνιάτικα σαν μπουρμπουάρ.

Οι αποκαλύψεις του Αιμίλιου Χειλάκη

«Τον καιρό που εγώ σύχναζα στα Εξάρχεια, ήμουν και βοηθός σερβιτόρου στο King George και σέρβιρα, ως βοηθός, όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Δεν θυμάμαι τι έτρωγε ο Ανδρέας, αλλά θυμάμαι ότι ενώ δεν πληρωνόταν ποτέ το τραπέζι γιατί ήταν από τη Βουλή, άφηνε το μηνιάτικο μου σε πουρμπουάρ. Ήταν πολύ… large».

«Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους, αυτοί πώς με αποδέχονται;»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην κάμερα του Pop Up και μεταξύ των άλλων πέρασε ορισμένα σημαντική μηνύματα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά και στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

«Η πρόκληση είναι διπλή. Πρέπει να είσαι ακριβής με το ακριβές που έχει αυτή η δουλειά. Πρέπει να είμαι πολύ συνεπής με τους ανθρώπους που θα δουλέψω μαζί τους. Δεύτερον, λες ωραίος ο ρόλος. Θα κάνω κάποιον που θα δείξω κάτι, θα βάλουμε τον κόσμο να αναρωτηθεί σε σχέση με αυτούς τους ανθρώπους -που πριν από μερικά χρόνια τους ανθρώπους αυτούς τους είχαμε στη Βουλή μας.

Το να θυμηθούμε ότι πατρίδα μας μπορεί να μην είναι όλη η γη αλλά θα έπρεπε. Πατρίδα μας είναι το κοινωνικό μας μέρος, δεν είναι απλά το χώμα μας. Και το κοινωνικό μας μέρος έχει όλους τους ανθρώπους που είναι παρόντες και αυτοί οι άνθρωποι είναι και μετανάστες, είναι και τσιγγάνοι, είναι και ομοφυλόφιλοι, είναι και διαφορετικοί… Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς. Αυτοί πώς με αποδέχονται;».