Ιωάννα Τούνη: Απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η κάμερα του Πρωινού «τσάκωσε» την Ιωάννα Τούνη, η οποία πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην Αθήνα και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ξεκαθαρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μπορεί αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη να ξεσηκώνει την Μύκονο, ωστόσο οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την έφεραν πριν λίγες μέρες στην πρωτεύουσα. Έτσι η κάμερα του ΑΝΤ1 την εντόπισα και η ίδια δε έδειξε να ενθουσιάζεται με το γεγονός.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη και η απάντηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Που με βρήκατε; Δεν το ήξερα ότι στην Αθήνα έχει παντού κάμερες, στην Θεσσαλονίκη τον πίνουμε τον καφέ μας. Είμαι σούπερ. Νέο σπίτι μετά από πολλές μετακομίσεις, είναι εννιά σίγουρα. Έχω κουραστεί κι έχω κουράσει» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Στο καινούριο σπίτι είμαι εγώ κι η πάρτη μου για την ώρα και βλέπουμε. Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Ξεσήκωσε την Μύκονο η Ιωάννα Τούνη - Βίντεο από τις πόζες της με μπικίνι

Στην Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, μαζί με τις φίλες της, Στέλλα Πάσσαρη - που επίσης είχε λάβει συμμετοχή στο My style Rocks - Λένια Παπασυμεωνίδου και την Μαριάννα Ντάσσιου. Η κοριτσοπαρέα, απόλαυσε τις ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των ανέμων και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε πλάνα από τη σούπερ φωτογράφηση της καλλονής Jtouni, στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμεινε.

Φορώντας ένα απίστευτο μπικίνι, φυσικά από την συλλογή της Bubblegun, πόζαρε στο φακό και ανέβασε την θερμοκρασία, αφού έχει "χτίσει" ένα καταπληκτικό κορμί με τακτική γυμναστική.