Ηρακλής και Μαρινέλα μαζί στα backstage των MAD VMA

Λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηρακλής και Μαρινέλα μαζί στα backstage των MAD VMA

Μόλις πριν από λίγες μέρες, ο μεγάλος νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με την πρώην συμπαίκτριά του, Μαρινέλα Ζύλα.

«Πλέον δεν κρυβόμαστε με την Μαρινέλα, κάνουμε ότι θέλουμε και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Θα την φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το λέγαμε από την αρχή δεν θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμη υπάρχει το σασπένς ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε με τα κινητά φωτογραφίες.

Σκέφτεσαι ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν κομπλάρει και μπορεί να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα, δύο μυαλά καλύτερα από ένα. Όταν την είδα ότι γίνει θα γίνει, είπα πολύ όμορφη κοπέλα και λέω εντάξει όπως κάτσει εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Με την Μαρινέλα γίναμε ζευγάρι μετά το GNTM, δεν ήξερα τι γίνεται ήμουν πολύ μπερδεμένος ήμουν σε ένα πειραματικό στάδιο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους αυτή τη φορά, συναντήθηκαν με άλλους συμπαίκτες τους από το ριάλιτι, στα backstage των Mad Video Music Awards που θα λάβουν χώρα σε λίγο καιρό.

Η κοινή εμφάνιση του Ηρακλή και της Μαρινέλας στα backstage των MAD VMA

«Θέλω να γίνω ο Αντετοκούνμπο της μόδας στην Ελλάδα»

Λίγο καιρό μετά τη νίκη του στο GNTM 3, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ παραχώρησε συνέντευξη στο In Style και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θέλει να αφοσιωθεί στη δουλειά του και να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο της μόδας.

Ο Ηρακλής αναφέρθηκε στη σχέση του με την πρώην κοπέλα του ενώ ξεκαθάρισε πως όλη αυτή η φήμη που πήρε απότομα τον έκανε να στραφεί αυτομάτως στη δουλειά του.

Ηρακλής Τσουζίνοφ GNTM

«Ήταν μια τόσο έντονη εμπειρία όλο αυτό, που σκέφτηκα ότι τώρα είναι η στιγμή να αφιερωθώ στα επαγγελματικά μου. Σταμάτησα να νιώθω πράγματα για την κοπέλα μου γιατί άρχισα να δίνω στη δουλειά μου όλη μου την προσοχή.

Θέλω να δουλέψω πολύ στην Ελλάδα, αποκλειστικά ως μοντέλο, να γίνω γνωστός στον χώρο της μόδας. Πώς να σου το πω; Να γίνω ο Αντετονκούμπο της χώρας στον δικό μου χώρο και η δουλειά να είναι οι διακοπές μου», είπε μεταξύ άλλων ο νικητής του GNTM 3.