Η Ελένη Μενεγάκη τα πίνει μέρα μεσημέρι - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σε τρελά κέφια - Δεν την έχει ξαναδεί ποτέ κανείς έτσι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη τα πίνει μέρα μεσημέρι - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σε κεντρικό μεζεδοπωλείο της Νέας Ερυθραίας οι πελάτες την περασμένη Κυριακή έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας μπροστά τους την γνωστή παρουσιάστρια. Η Ελένη Μενεγάκη μέρα μεσημέρι της περασμένης Κυριακής πέρασε την πόρτα του μαγαζιού, αφού προηγουμένως δέχτηκε τα αυθόρμητα χαμόγελα όχι μόνο των θαμώνων που ήταν εκεί αλλά και των ιδιοκτητών που την καλωσόρισαν στον χώρο τους.

Πιο ευδιάθετη παρά ποτέ “κάθισε στον εσωτερικό χώρο μαζί με ένα γνωστό της ζευγάρι που την περίμενε από νωρίς και η κουβέντα καθώς περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο ευχάριστη”, μας μεταφέρει άνθρωπος από το μαγαζί... Πίνοντας μπίρες με την παρέα της και τρώγοντας ψαρομεζέδες, η “βασίλισσα” της τηλεόρασης έδειχνε τόσο άνετη μαζί τους που πολλές φορές έκανε τα χαρακτηριστικά της “σπρωξίματα” στους συνομιλητές της, απολαμβάνοντας τη μεταξύ τους συζήτηση.

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You

Την ευχάριστη ατμόσφαιρα διέκοπτε κάπου-κάπου το τηλέφωνό της όταν χτυπούσε και ταυτόχρονα εκείνη τη στιγμή φαινόταν να αλλάζει και η χαλαρή της διάθεση... Περίπου 3 ώρες κράτησε η παραμονή της στο μεζεδοπωλείο, εκείνη κομψή και ντυμένη casual αποχώρησε ευδιάθετη χαιρετώντας τον φωτογράφο του YOU αλλά και τους θαμώνες που της εύχονταν “καλή επάνοδο στην τηλεόραση”!

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό You

Περισσότερο υλικό στο περιοδικό You που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.

Την έχετε δει ποτέ τόσο χαλαρή;

Κάνει live στο Instagram -υπέροχο αυτό με τη συγγραφέα Λένα Μαντά-, ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα φωτογραφίες ακόμα και άβαφη από διάφορα σημεία του σπιτιού της και την καθημερινότητά της και κάνει σχόλια σε φωτογραφίες άλλων χρηστών του διαδικτύου - όπως πρόσφατα στο προφίλ της Ελεονώρας Μελέτη. Έχετε δει ποτέ άλλοτε πιο χαλαρή την Ελένη; Ποτέ! Ενάμιση χρόνο μακριά από το άγχος και την πίεση της τηλεόρασης αλλά και από τον αγώνα των θεαματικοτήτων, η παρουσιάστρια βρήκε τον παλιό καλό της εαυτό, χαλάρωσε πραγματικά, χάρηκε τη συντροφιά των παιδιών της, τα παιχνίδια με τη Μαρίνα της και τέλος άπλωσε τα χέρια της στη νέα ζωή που ανοίχτηκε μπροστά της...