Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Ποια η κατάστασή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Μόλις εχθές έγινε γνωστό πως ο Λάκης Λαζόπουλος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Οι γιατροί που τον εξέτασαν, συνέστησαν επειγόντως ξεκούραση μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπου και θα μπορεί να επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα. Οι εξετάσεις βέβαια, συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν η αδιαθεσία που ένιωσε, σχετίζεται με τον εμβολιασμό του.

Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας. Πολύ μα πάρα πολύ σας ευχαριστώ» έγραψε στα Instagram Stories του.

Λάκης Λαζόπουλος ανάρτηση

Ακυρώνεται η περιοδεία του

Να σημειωθεί πως η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε ο Λάκης Λαζόπουλος ακυρώνεται και, μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να τον απολαύσουν.

Σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Isntagram, αναφέρεται: «Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ το Σάββατο στις 09.30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11.30. Η μικρή περιπέτεια έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του όμως, του κυρίου Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση και από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» με το θέατρο του Νέου Κόσμου, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές τη Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη. Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις τότε θα μπορούμε να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη κι αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου».

Λάκης Λαζόπουλος νοσοκομείο