Βαρύ πένθος για τον Ανδρέα Γεωργίου

Τραγικές στιγμές για την οικογένεια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύ πένθος για τον Ανδρέα Γεωργίου

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Ανδρέας Γεωργίου και η οικογένεια του, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ κοντινό και αγαπημένο του πρόσωπο. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης - που ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας του σειράς - ανακοίνωσε πως έφυγε από τη ζωή ο θείος του. Στο προφίλ του, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του και έγραψε «Καλό ταξίδι θείε μου».

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου για το θάνατο του θείου του

Ανδρέας Γεωργίου θάνατος θείου

«Η συνεργασία του Παππά με τον Γεωργίου και πολύ άντεξε»

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η συνεργασία του Αλέξη Παππά με τον Ανδρέα Γεωργίου έπρεπε να έχει διακοπεί νωρίτερα καθώς υπήρχε παρασκήνιο ανάμεσά τους.

«Με τον Αλέξη Παππά είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Έχω την τιμή να συνεργάζομαι μαζί του, του κάνω και κάποια μαθήματα φωνητικής. Τον έχω βοηθήσει και στο J2US. Είναι δουλευτεράς και θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ πικραμένος με αυτό το προφίλ που έχει βγει προς τα έξω.

Είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε πάρα πολύ μικρός να παλεύει, έχει το απίστευτο χιούμορ που τώρα το βλέπουμε να έχει γίνει εριστικό. Δε γίνεται ένας άνθρωπος να αλλάζει έτσι. Μακάρι να δημιουργηθεί ειδύλλιο με την Ελευθερία Ελευθερίου, εγώ κουμπάρος.

Νιώθω ότι η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου δε μπορούσε να συνεχιστεί γιατί υπήρχε παρασκήνιο. Υπήρχε θέμα. Πραγματικά αυτή η σχέση επαγγελματικά, και πολύ άντεξε», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ενώ σχόλια για τον χαρακτήρα του έκανε και ο πρώην συγκάτοικός του από τη σειρά.

Αλέξης Παππάς Survivor