Σοκαρισμένος ο Λάκης Γαβαλάς με τον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη

«Τον είδα πριν 20 ημέρες και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκαρισμένος ο Λάκης Γαβαλάς με τον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη

Σοκαρισμένος είναι ο Λάκης Γαβαλάς με το θάνατο του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του και το σημείωμα που άφησε στον αδερφό του, όπου τον άφησε και κληρονόμο του.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής, μίλησε στην εκπομπή T-live και αποκάλυψε πως τον συνάντησε πριν από 20 ημέρες, όταν είχε πάει στο εστιατόριο του.

Όσα είπε ο Λάκη Γαβαλάς για τον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη

«Τον είδα πριν 20 ημέρες που είχα πάει στο εστιατόριό του με παρέα. Ήταν, όπως πάντα ευδιάθετος. Είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο παιδί πάντοτε και είχε τρομερή αγάπη στη μητέρα του» ανέφερε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής.

Και πρόσθεσε: «Οι Dsquared όταν έρχονταν Ελλάδα, θα πήγαιναν να δουν αυτόν, τη μαμά του και την επιχείρηση που λάτρευαν. Πριν φύγουν για έξω, ξαναπήγαιναν μαζί. Δε ξέρω τι να σας πω. Έχω πάθει σοκ».

Ποιος είναι ο Σταύρος Δογιάκης που βρέθηκε νεκρός

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας "Κρητικός" στην Κάντζα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο άνδρας που έχει εξαφανισθεί από τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του. Το γεγονός αυτό κινητοποίησε άμεσα την οικογένεια και τις Αρχές και νωρίτερα σήμερα εκδόθηκε missing alert σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πάμε πίσω στο 2012! Ο Σταύρος Δογιάκης είναι ένας άνθρωπος με πολλές γνωριμίες με άτομα της ελληνικής showbiz!

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η παρουσία του πάντα κεφάτου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη στο ρωμαϊκό πάρτι των Dsquared δεν ξένισε κανέναν, αφού ο ιδιοκτήτης της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα διαθέτει λόγω επικοινωνιακού ταμπεραμέντου αλλά και διάσημης πελατείας απίστευτες γνωριμίες: «Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού του, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ», σχολιάζουν αυτοί που ξέρουν - και συνεχίζουν: «Συχνά πηγαίνει εκεί ο Αντώνης Ρέμος, η Αννα Βίσση και άλλα πρώτα ονόματα της πίστας. Ο “Κρητικός” έχει μετατραπεί στο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr