Γλυκά Νερά: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον 32χρονο πιλότο - «Μπορεί και να ηδονίζεται με όλο αυτό»

«Επέλεξε τώρα ο τύπος μια φωτογραφία που ουσιαστικά αποτυπώνει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον 32χρονο πιλότο - «Μπορεί και να ηδονίζεται με όλο αυτό»

Με το φονικό στα Γλυκά Νερά ασχολήθηκε και σήμερα 23/6 το Πρωινό. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε με την φωτογραφία που επέλεξε να βάλει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο μνήμα της άτυχης Καρολάιν. Ενώ, μέχρι και τώρα συνεχίζει να προκαλεί.

«Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πραγματικά τρελαίνομαι. Επέλεξε τώρα ο τύπος μια φωτογραφία που ουσιαστικά αποτυπώνει και μια δικιά του στιγμή, το γάμο τους. Και εκεί να είναι μέσα κι αυτός. Ο τύπος έχει τα στοιχεία του ναρκισσιστή, αυτός μπορεί και να ηδονίζεται με όλο αυτό που συμβαίνει, αλήθεια», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε εξοργισμένος: «Φτάνω στο σημείο να πιστεύω ότι ο τύπος ηδονίζεται τώρα που είναι στο προσκήνιο και όλη η Ελλάδα μιλάει γι’ αυτόν. Είναι απίστευτο! Να δείξει ποια είναι η καλύτερη στιγμή της, όταν με παντρεύτηκε. Θα τρελαθώ!».

«Με στοιχειώνει αυτό...» - Σοκαρισμένος ο Λιάγκας με βίντεο του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με το φονικό στα Γλυκά Νερά, όπου ο 32χρονος πιλότος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Ο Γιώργος Λιάγκας που είναι πατέρας δυο αγοριών, ήταν σοκαρισμένος με τις εξελίξεις, στον αέρα του Πρωινού.

Στον αέρα της εκπομπής πρόβαλαν βίντεο του Μπάμπη και της Καρολάιν από το 2018, όπου φαινόντουσαν να είναι πολύ ερωτευμένοι. Το ζευγάρι ήταν ξαπλωμένο και αγκαλιασμένο σε τρυφερές στιγμές.

Τότε, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστείς πως μετά από 3 χρόνια ο πιλότος θα δολοφονούσε την γυναίκα του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, λέγοντας μάλιστα ψέματα με σκοπό να γλιτώσει την φυλακή. Ωστόσο, προκαλεί με τις νέες του δηλώσεις ο πιλότος.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του εν λόγω βίντεο δήλωσε σοκαρισμένος και πως η στιγμή τους αυτή θα τον στοιχειώνει.

«Πάντως εμένα αυτό το βίντεο που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε και στοιχειώνει γιατί είναι το 2018 πριν από 3 χρόνια και είναι η αποτύπωση της στιγμής. Χαμογελαστοί, αγκαλιάζονται, παίζουν. Η Καρολάιν τον χαϊδεύει στο πρόσωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.